En stjärna är född!

JAg avundas folk som har utstrålning!!!när ens personlighet bara lyser igenom eller så är man bara så himlans vacker eller snygg att man bara automatiskt måste kolla på dom!!
Kan ofta finna mig studera andra människor. Folk man känner och inte känner..Hur dom är som personer om dom gör sig värdig sitt själförtroende osv....Finns inge värre än människor som går runt å bara tycker att dom är så jävla snygga!Ja visst dom kanske är de men att dryga sig över de gör den personen så så oattraktiv..
Idag kom det in en tjej på jobbet kring tonåren! inget smink, långt små lockigt mörkblont hår. Så jävla söt å så himlans rar...så ung och så framåt precis som ja ville vara i den "tiden"...Själv finner jag mig själv väldans blyg, smått osäker över de mesta i mitt liv..hur man ser ut ,hur man är, hur andra ser på en....aldrig är man nöjd...tur jag har min snoddas som stöttar mig alla de värsta dagarna!!!
Men en  person som jag alltid sett upp till innan jag ens lärde känna henne mycket pga hennes enorma utstrålning och goa personlighet är denna kvinna;.....A-K
image29
Anna-Karin
(Du har alltid ett leende på läpparna å du gör mig så Glad!!En vän som du borde alla ha...)


Kommentarer
Anna-Karin

men gulle dig!! :) jag blir alldeles rörd! :) vad du är snäll med mig jämt! ;)
jag tycker du ska vara alldeles supernöjd för du är en alldeles fantastisk människa du också! :)

2008-05-02 @ 23:55:14
marielle

that's right. ak är guld. och min. men du kan få låna henne ibland. det är helt okey. :) (för jag vet att hon tycker om dig med) :D

2008-05-03 @ 11:28:17
URL: http://honkallasmell.blogspot.com
miahh

haha thanks mell=)!!jag uppskattar..!

2008-05-03 @ 17:13:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mia

Mina hjärtan och jag.... Mitt liv med Sambon Fredrik, våran dotter Emilia och chihuahuorna Tingy och Donna.

RSS 2.0