Nya Jackan!!!


Från HM...Halva priset plus 100Krs rabatt på de!!Betalade alltså 250 stålars!
Ett klipp!!!


Kommentarer
Sofia

Den där skulle jag med köpa men hittade ingen xs eller s bara medium, exakt den färgen med men nu har jag börjat fundera på den svarta istället :) var några veckor sedan jag fick syn på skönheten inne på hm på storheden :)

2011-11-13 @ 21:26:56
URL: http://Raiijsan.bloggplatsen.se
Anonym

Jättefin jacka men för mig en aning kort men du klär verkligen i den. Jag har världens dilemma. I två år har jag vetat om att en man jag känner är otrogen mot sin fru som vet att han varit otrogen med samma unga kvinna men tror att de inte träffas längre. Han har aldrig upphört att träffa den andra kvinnan. Hans fru är läkare på Hermelinen och jag är patient hos henne och varje gång jag besöker

henne känns det konstigt att jag vet men inte hon. Hon blir ju så fruktansvärt bedragen. Jag skulle förstöra för alla om jag berättade och har därför valt att vara tyst dessutom känner jag inte dom så väl. Tycker du jag ska fortsätta tiga? Hade du velat veta om din man bedrog dig eller hade du mått bättre av att inte veta jag menar han har ju ändå valt att fortsätta leva med sin fru fast nog är det ett konstigt äktenskap. Hur som helst så gillar jag din blogg och du verkar vara en toppen tjej. Ha en fin kväll.

2011-11-14 @ 17:55:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mia

Mina hjärtan och jag.... Mitt liv med Sambon Fredrik, våran dotter Emilia och chihuahuorna Tingy och Donna.

RSS 2.0