Måndag!

Och mitt nya liv skulle börja :Lika med inte lika mkt snacks, godis och onyttigheter. Äter redan bra mat. Gröt till frikost när jag jobbar, oftast hårdbröd till lunch och god mat till middag. Kyckling,quorn å lax.
Men till mitt nya liv hör även promenader till......Meeeeeeeeen det spöööö regnar ute. Och så fort de går någon dag då jag inte har kunnit "träna" så glömmer jag bort mina nya rutiner å tappar lusten..HELT!
Nå väl...igår cyklade jag ett varv runt sjön på morgonen och prommade ett varm på kvällen och idag har jag ju promenerat in till stan och sen även prommat/shoppat loss någon timme å då är de full fart som gäller!
Försökte mig just ut med hundarna..men regnet bara öste ner..de vi tycker är mkt regn måste ju för mina två kilos råttor kännas som ett orkanOväder!? Söta var dom iafl .. Kissade sen vände dom sig om och sprang tillbaka haha


Läskigt hur deras ögon som blir "Gula"??

Rundan på stan var givande idag..Tror nästan att de är som bäst att shoppa veckan innan löning!Jag hittar verkligen hur mkt som helst jag vill ha! Två funderare var iafl en rutig skjorta i rost orange, passar till mina nya oranga kilklackskor=)
La undan den men glömde bort den så får fundera till imorgon. Den kostade ju bara 98kr typ Gratis!
Sen hittade jag även en super fin svart tunika från MQ för 349kr. .men de var Linne i den så kliade lite å de pallar jag inte=(..synd för den va så så fin...
Men jag fyndade iafl ett linne från Vila för 80Kr som hade kostat 260kr och även en svart "babydoll" klänning som jag sökt liknande av å nu hittade jag den!!300Kr så nu vill jag ut på galejj!!!



Jag la till två riktiga bamse smajl..Men med lite smink och frisyr så förvandlas jag till en babe!Förhoppningsvist!
Nu lite Earl Grey The...smaaaaarrens i de här vädret=)


Kommentarer
Anna-Karin

Looking goood! ;)



Det blev ingen middag ikväll, det krockade med andra grejer så vi kan gå en promenad ikväll! :) jag hör av mig när jag käkat middag! :)

2008-08-19 @ 10:31:11
URL: http://akf.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mia

Mina hjärtan och jag.... Mitt liv med Sambon Fredrik, våran dotter Emilia och chihuahuorna Tingy och Donna.

RSS 2.0