just fan!!!

kom just på att jag skulle ju lägga ut lite roliga bilder från festen i lördags!!!
SNART E DE helg igen å alkoholen ska i igen å kameran fram...lulekalaset verkar ligga snålt till iår...mindre mat tält å inga bra artister??wassap me de..?...men öl tält finns de iafl å där kommer jag att befinna mig=)

sjukis???nooooooooooo

Efter att ha haft en helt underbar dag ida med sol å värme imorse..mår jag nu piss...
Morgon: .mammsen kom förbi å satt i solen med mig å Doggsen..sen drog jag till jobbet...efter jobbet for vi till systemet å köpte en jävla massa alkohol till present till min styv far som fyller 50 år!!sen tog ja en runda till lindex å lämnade igen en tröjja å kjol samt köpte ett par najs trollor!
sen tog jag fet vespan å körde till kvantum å handlade mat!!!kom hem lagade lax, bakad potatis med rödlökssmör, fetaostcreme å nybakt bröd..sååå jävla jävla magiskt gott var de....men nu mår jag dåligt=(så dåligt...vaknade ju upp med ont i halsen som inte försvunnit=(...nu e jag trött å illamående, svider i ögonen å vill inte flytta mig från soffan.
Men mobilen piper å jag verkar ha fått ett sms...guuu ...upp å hoppa..

God morgon!!!

Idag börjar jag sent å slutar tidigt!!!jobbar bara 3-4h tror jag=)sköönt!!de e ju sol ute så ska strax ut å lägga mig i gräset med doggsen å sola lite!!har just käkat frukost, tre wasa sport med kalkon å en stor kopp the för jag har så jävla ont i halsen=(måste ha blivit sjuk efter båt turen!de va ju lite kallt i luften!!

Men skönt var de=)

Igår va riktigt kul kväll!!!Jag fick med mig Niklas på BILBINGO i Antnäs!haha...Som äkta Bingo kärring man blivit så köpte jag faktiskt en bingo "dutt" sist!!!Tyvärr så vann vi inget men fy faan så nära vi var!!!En ifrån bingo på flera brickor!!!
Mysigast e rasten!!!Då tar alla bilar fram fikat!!!Go kaffe å Choklad kaka hade vi med oss igår=)!
Vem vet kanske får jag med mig Niklas nästa måndag oxså!!snart final ju å jag bara måste få vinna nåt iår!!!I bbilen brevid oss vann samma kvinna på två olika brickablad!!aaaaaahhhh å jag som e så dålig förlorare blev fett less...
Nu ut i solen å steka om vindarna inte e för kalla!!sen jobb sen systemet...Lulekalaset en dag eller två???E inte ens sugen =/

Lördags partyt!

vilken underbar kväll de blev igår=)!!!Först fest här sen ut på färjan!!!oftast brukar man ju gå ut ett gäng å tappa bort varandra!!samt brukar ja vara så packad att jag sticker ifrån alla å minglar själv!!men nää inte igår...jag hade den perfekta fyllan å de underbaraste sällskapet=)!!!så roligt vi hade!!!
nu ska vi alla mötas upp på Gultsa å sola!!!
bilder kommer latah!!!

Lönings fredag!!!!!!!!!!

Pressa, Pressa, Pressa!!!!!!!!!!!!!!!!!!shiiiiit vilken värme de har varit idag!!=)...började inte förrens 15.15 idag så har faktiskt varit nere till malmudds stranden å solat!tog mig tom två dopp=) de var skönnt!!!
Imorgon jobbar jag 10-16 å missar tyvärr en sväng ut med elli å johans båt=(..de e så JÄVLA typiskt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aja---sägs ju ska vara sol imorgon så då ska vi ha fest hä hemmar=)!!!blir massa go dricka å bakelser !!!hoppas på värme så man kan gå ner till stranden å dricka lite!!!!wie wie sova tidigt så man har nå å ser fram emot!!!e så så tråkigt att vara själv =(..ingen som orkar hitta på nåå....de får bli kärlek å kel med doggsen istl!!nu film!

What happend!?!?!

haha ja att färga håret själv naken och utan några skydds kläder var ju inte att rekommendera!!!
haha väggarna är svart prickiga och svarta stänk fläckar från mitt hår!kroppen är fylld av svarta fläckar på armar å bröst!
Min rygg tattoo see ut som om att den har blivit ut smetad...aj aj ..ja å pannan...ja de e ju bara att använda keps å catsuit imorgon hahah...
nä fy faan!!det här med att vara ensam är inte min grej....Niklas är på väg ner till götet för att se iron maiden..hundarna sover å de bästa e borta eller trötta..å tråkiga...men tråkigast har nog jag=(........
Vill nåt..men vad då?..NU skölja ur håret...good luck

 
Mia imorgon??May beee

SOOOLLL!!!!!!!!!!!

Shiit vilken varm dag!!!!har precis kommit in från att steka i solen på balkongen!!solen gick just i moln men de är fortfarande varmt å skööönt!!ska aldeles strax möta upp karin på en prommis!!!
Händer inte så mkt i mitt liv just nu som finns att blogga om!...tänker mkt ,funderar...kommmer ingen vart så de e bara å vaaaaa.....imorgon LÖN!!!fett fett fett..de ska vi fira med att fara till färjan på lördag=)!! ce ya there!!pöss

ledig lördag!!

Wiee....sovde ut..steg upp..åt gröt..å vad nu??....vädret har varit koKO idag!?!?stora gråa moln på morgonen...what to doo!
vi bestämde oss för att gå in mot stan å ta en fika å en kafe så man vaknar till liv....solen kom fram lite väl inne stan de va mys så vi satte oss ute=)..sen prommade vi mot östermalm dit min mor ocg styvfar håller på att flytta in!Min styv far vid namn Ulf håller på att total renovera hela lägenheten så vad som första gången såg ut att vara en lähenhet från 80 talet var nu den fräschaste lägenhet jag nog någonsin sett!!!blev fett avis med tanke på att vi inte ens bestämt oss för vad vi ska göra med vårat kök!!!apropå köket..så är det något som piper där typ varje minut å vi kan inte hitta vad det är!!!!!
mkt skumt!.ikväll tänkte vi gå på bio å se the happening men de visade sig att den slutat gå så nu vette fan va vi ska göraaaaaa........hatar att ha tråkigt!fundarar på att ta en öl å kolla på lite tatueringar!Jag är fett sugen på att göra en ryggtavla...men måste ju hitta nå som matchar in i de jag redan har på ryggen!!Ni som har sett den har ni nå förslag??

Morgon Prommis!

Vaknade tidigt idag å de va ju tusans sol ute!!=)...steg upp lät vovvarna sova vidare å tog en promenad runt sjön..de blåser fortfarande JÄTTE mkt så än i sommar har då jag inte legat på någon playa..har ni??
Blev biten i ryggen av något fett stort kryp..kliar som bara den...nu är jag AS hungrig å ska mumsa i mig gröt å hårdbröd!vilken lyx=)!!..sen worki worki!!!

Tvätt dag!!

Jobb 10-15 guld,,,tyvärr har sommarn fortfarande inte kommit=(...for hem ..de var grått å mulet å blåsigt -..vill åka inlines men man tappar bara lusten i de här vädret...jag orkar inte ens promma....
A ja annat kul idag är tvättstugan..wieiee..not....tacos till middag de va super iafl=)--...nu inget bra på tv...ska ta en bad strax..köpte badsalt idag med doft av melon=)MUMMA!!!!

shieeettt vilken dag de var igår!!!

dagen efter grill festen å lilla jag gorde mig bäst liggandes...tyckte inte jag var så berusad men de måste ha slagit till på natten för jag var ssåååå tung i huvet igår.....vi var ju bjudna på grillmiddag hos niklas syster så de var bara att hålla modet uppe å på med en massa smink så man såg någorlunda kry ut...väl hemma hyrde vi film å åt ost popcorn å en massa godis...flotta äger dagen efter....
Grill festen i lördags blev hur som helst riktigt lyckad å kul!!!De va ju sol ute å hyffsat varmt!
here´s some photos!!;;






Men när ska sommaren komma till stan på riktigt???Jag vill sola och bli brun:..Att åka till jobbet varje morgon men skinn jacka på sig is wacked!!??...Avslutar detta inlägg men ytterligare en lyckad kvällssols bild=)!!

det blev sol till slut!!

Men kallt=)!!...Efter en mysig middag ute på stan i solen med Cubus Maria...kommer man hem till älsklingen som sitter med hans bror freakan å tok spelar gitarr hero å dricker öl....gitarr hero sucks å låter illa...men öl e gott=)strax efter mig kom niklas syster Annika!...ska du ha en öl Mia??jag visst jag bangar inte ofta en öl...men jobbar ju imorgon så tog en fobis=)!..Duktig jag! Så nu sitter man här med en fobis i ena handen och lite chips vid sidan om!Det verkar ju inte bli någon beach 2008 så måste ju börja bunkra upp fett lagret så jag håller mig varm i vinter=)!!
Så om ni ser mig några kilon extra på stan , såå neej jag e inte gravid..jag lagrar upp för tomtemor 2008 istl=)
Nu lite nya bilder på facebook!!Miss mina närmast som e borta!!!pussi krami hugs!

luleå by night!

Igår kväll var himlen aldeles rosa och härlig!Har en skit kamera s¨å  blev inte så bra bilder som jag ville ha..





Lovely...

tungt...

jag har någon slags omedveten panik ångest i  kroppen.......haft ont i magen flera dagar å mår konstant dåligt och skum känsla i kroppen..oro...gör mig glaaaaad.....funderar...vill för mkt...

morgon stund har nybakt bröd i mun=)!!

Det hade jag iafl=)!!Stängde av ljudet på mobilen igår natt för jag tänkte få sova ut....hm....vaknade kvart i tio å kunde inte alls somna om....Då kom ja på att jag har ju en påse med solrosfröbröd att baka den ska jäsa 30 min: vila ...Sen rulla till bollar sen jäsa 30 min till...å sjuuusch in i ugnen=)väckte älsklingen med the, kokta ägg å varma bröd!!de va gött å härligt=)
Sen sku vi ut på lång prom med hundarna men fy fasikens så kallt det är ute!!!fick bli en kortis för man höll ju på att blåsa bort!!!!!!!!!!!
Nu är syster iaf på väg att hämta zack!!Yeah så nu kanske magsåret han gett mig kan börja läcka=)haha

Lördag 5/7

Har Lena kommit hem idag????jag vet inte hon vägrar svara på mitt sms=(...
hmm den här lördagen har hur som helst varit lugn...käkade en varm ciabatta med kalkon i till middag tillsammans med en öl!!!det var himlans smarrens....ställde mig på vågen tidigare...den var mkt mkt uppåt...shit my britt..aja what too doo...jag orkar inte tänka på mitt utseende (kroppsideal) 90 % av dygnet...ta mig för den jag är..tjock eller smal..jag är samma gamla Mia!
imorgon kommer syrran tillbaka till luleå..YES!!!hon tar tillbaka stor "monstret" Zack...vilket energi knippe, kramas, sitta i famn,hoppa, snoosa på Donna......åså väger han ju bara typ 60 kilo!!?


jag är heeelt slut  med andra ord....
 
Den här lördagen består av en god öl och Scrubs maraton på 6an....Baby Boo är hos Limpan å spelar å snackar skiitas!
Förra helgen satt vi ju här och åt middag innan vi bar oss ut till färjan...här e lite pixs från den helgen=)

               
 
Vi träffade go farsan på färjan oxså!Han bjöd mig på en goo drink så jag skulle bli frisk..vette faan vad det var men på måndagen mådde jag faktiskt rätt hyffens=)

Som ni kanske märker på många foton så är det mkt plutandes med läpparna..det beror på att jag introducerade Pashions Too Faced Plumping Lip Gloss från jobbet till girlsen..Elli var förbi tidigare under dagen och köpte detta underbara stickande läppglans som gör läpparna fylligare och det fungerar faktiskt!!!
Sen hade jag även läst på Blondin Bellas Blogg att Tvillingarna Ohlssen eller va de heter brukar säga precis innan de fotas:::::....Proom............Alltså blev de mååååååååånga Proom foton hahaha !Enjoy!

fredag 4/7

sitter just nu och skriver på min super nya lap top!!!!är på balkongen och försöker avnjuta solen!men det car svårt att se skärmen så fick lägga en handduk över mig och pärlan...
 övrigt idag så har jag varit och lunchat ute i solen med karin och gottis på roasters...jag beställde dagens lunch som bestod av ugnspotatis med kyklingfile och saffranscreme!!!det var såååååååååå himlans gott=)
sen va vi på språng på stan och inhandlade å provade lite svarta jobbkläder....köpte en tunika som jag såg tjock  ut i men va fan ska man göra ??är de 30 grader varmt ute så e de säkert 25 grader inomhus...de blir varmt och man vill gärna vara lite lättare klädd!men får se om ja behåller den....den va lite kort....
nu inväntar jag min karl som ja inte vet vart han e?kanske borde ringa han om de hänt nå!va som händer senare får vi se=) Baby har köpt en vin flarra till maten ..RÖTT!De blir gott=)

Måndags Bingo!


Vi fick ett sms jag å karin av Ellinor som frågade om vi skulle följa med på Bingo i Antnäs!!!Hell ye sa jag=)
Niklas Boo kunde inte följa så jag tog med mig Donna istl!
Kul som fan var de!..Man köpte en ett spel med 10 blad för 50 kr och ett paus spel för 30 spänn...
Johan var van spelare och laddade upp med Bingo pennan till sina 3 spel som han jobbade flitigt på samtidigt..



Penga vinsten var STOR!!En rad gav 1000Kr, 2 Rader likaså men tre rader på vissa blad gav  10 000- 15 00 kr!Lycko dom vinnarna! Men faktiskt i våran bil var det igår Elli som kammade hem 1000 Kr!



Grattis Ellinor=)!!!Bättre lycka till oss andra nästa måndag=)!

Nu är det strålande sol ute!Måste ut å kissa alla hundarna!Är hundvakt till syrrans rottweiler..han väger säker 60 kg så de e ingen lek när han ska busa med mina små barn som springer sin kos när han börjar hahaha

Mia

Mina hjärtan och jag.... Mitt liv med Sambon Fredrik, våran dotter Emilia och chihuahuorna Tingy och Donna.

RSS 2.0