middag/fest/färjan=)

Yej!!!!sen man blivit gammal och grå så har de inte blivit lika mkt festande..men ikväll händer de=)
Har bjudit över några vänner på middag...Brödet står på jäsning sen blir de thai quorn gryta med fullkornsnudlar och nybakt bröd=)!
Köpte värsta bästa fest spelet i sthlm det hette och såg ut så här:


Visste du inte de så vet du de nu=)...Mkt intressant spel med knasiga frågor!

Till det blir det vin och öl!...


Mia gillar öl.....Köpt ett nytt spännande vin oxså bara för flaskan skull!Lika spännande ska de bli..write u latah

vad hände i stockholm då??

Förutom att jag blev så jädra sjuk med feber och ont i halsen så tog vi oss iafl ut på ett stäle i sthlm som hette snaps!Vi hade planerat in att gå å käka på en dyr kött resturang men de slutade att vi kring 21 tiden fortfarande inte ens tagit oss till stan så när vi väl var innte i stan så blev de mat på mac D!en viktg chicken Tasy åt jag för första gången å den var sååååååååå jävla god=)!!!
På lördag vaknade man upp lite bakis å med lite dåligt minne haha men kul var de iafl...var sjukare än sjukats å hade hög feber - Vi hade planerat in ett besöh på gröna lund men ja va så himlans dåligt för att sitta i karusell..de blev mintt första bio besök ist på kista galleria så såg vi Jiddra inte med Zohan hahaha så himla kul den var faktiskt...
På söndag blev de cosmonova och sen middag hos isak..han shoppa lite på gina triqot innan oxså=)
Måndagen den bestod däre mot bara av shopping shopiing i flera timmar. Men tungt var de hade fortfarande feber så började dagen med en c-vitamin rik juice och ett besök hos frissan...klippte bara topparna men de behövdes=)
Shoppade ändå rätt lagomt mkt kläder å fint...jobbar ju i svart nu så ingen stor ide att köpa en massa kläder så har idag lämnat igen en massor..men ett par jeans från bik bok några fina sjalar å en massa fins smycken blev de!Och mitt första ekologiska köp blev en tröja från hm....!
lite bilder från sthlm blev de men typ bara under en timme för sen dog batteriet som vanligt haha sämt kamera men dyr=/

      

Målade mina tå naglar innan jag åkte till sthlm...Dom blev gula och med fina dekor blommor på=)


Imorgon ska vi tjejjer ut på Färjan!För festen börjar här med lite god middag!Mumma!!!!!

Luleå

Ja då var man back in town dårå igen=)!!Kom hem i tisdags kl 14 med planet..Kl 15.00 var jag och Jobbade på Pashion igen=)...det är väldans mkt att göra nu i början på öppningen , men det är kul!Jag gillar när det händer grejjer!
Förkylningen har däremot hållt sig i..snörvlar och snyter mig hela hela tiden...har retig torrhosta som inte vill ge med sig heller..köpte nå tabletter igår mot rethosta igår men de slutade med att ag fick såååå ont i magen så tog inga idag å magen känns mkt bättre!
Nånting kul iafl är att jag äntligen fått upp lite bilder på Niklas dator..mn e fortfarande paj så får väl köpa en ny=(..men de får vänta tills semester ersättningen kommer=)..
Så what have happend in my life???

Jo!som jag skrivit förut så sminkade jag ju sussi så, så här söta var hon och min bror på balen=)



Sen här jag även hunnit med en ute grillning i solen innan regnet kom

       Tomas å Niklas grillar, Jag fick dricka folköl å kolla på=)..Men god mat bev de!


Mat blev det även på Nationaldagen. Då for familjen minus Tingy till Niklas syster å sambo och käkade sill lunch..Jag hatar sill så tog med en lax bit som jag mummsade i mig medans Donna lapade i solen=)

  


Nu är jag så himlans less på den här datorn och av att sitta hukandes i sängen..Jobb imorgon hela dagen så nu ut å kissa doggsen!God Natt

trött ,sliten och fortfarande sjuk=(

kom hem, till pontan för typ en timme sen..Jag och Niklas har varit hos hans ena bror Isak och blivit bjuden på kina mat med hela hans släkt som var där , ja som nu bor kvar i stockholm...innan vi for dit har vi varit kulturella och vart på cosmonova och sett på en 3d film om havs sjömonster från förr --nåntimngh sånt...ja tyckte väl att hela grejjen var överskattad då alltid bara var suddigt tyckte jag...fast kanske var de bara fel på mina brillor??

e fortfarande sjukt sjuk...snörvlar och äter halstabletter så ja får ont i magen...killarna kollar på fotboll vilket jag inte alls är på humör för...e jätte trött så funderar på att lägga mig tidigt så jag kan stiga upp tidigare och dra in mot stan och shoppa klart!!!än är pengarna inte slut=)....känns jävligt skönt att komma hem till en lön oxså!YEAH!pengar är bra...
nu måste ja snyta mig å do something else...har satana tråkigt.

Gör mig frisk.

Jag är så sjuk..så sjuk...
Halsen kliar...näsan rinner..feber.trött.........spelar ingen roll hur mkt nässpray jag tar...högra näsdelen ät täppt!
Vi funderar på bio ikväll.men jag vill typ inte leva idag......mmm men vi får se...nu vill jag ha mat!

midsommar afton!!!

Sitter just nu hemma hos Pontus där vi sover över nu i veckan...gjorde lösnaglar innan vi drog..känner mig fett handikappad eftersom naglarna är så ivägen för allt å jag har inte riktigt hunit vänja mig vid dom eftersom det är ett tag sen jag hade dom=)
Sitter och dricker en Russian drink...tycker inte om att dricka sprit för jag blir så trött och konstig av de men smart jag och nIKLAS HADE JU SOM GLÖMT ATT KÖPA alkohol....hade planerat in en rtödvins box åch sätta oss ui en park! men nää de fick bli sprit och vad som nu finns här hemma hos Pontus....
tidigare år har jag firat midsommar i dalarna..men iår kände vi för att ta de lugnt..så här sitter vi nu..jag bloggar och killarna spelar ex box..en riktig jädra killförfest...känner mig utanför så hänger lite här ist=)...snart ska vi iafl iväg till stan...käka en god köttbit sen sätta oss på något utestäle å dricka nå gott!JAG ÄR INTE SP SUGEN PÅ FYLLA SÅ TAR DE NOG LUNGT..
naglarna tar fan i alla knappar så blir lite stora bokstäver hör å var....
Jag har ävem blivit JÄTTE sjuk....vaknade upp med halsfluss och feber...även ont i magen....så blev en tur på apoteket imorse där jag handlade en massa piller...känner mig bättre nu å hoppa på att de inte blir vörre.....vill nämligen till gröna lund imorgon!de skulle vara så jävla kul=)
aja avslutar denna blogg med en bild från förra året....puss ya latah


misss u girls!!!

onsdag 18/6

Stockholm!!!!!!!!!!!!!på två timmar sitter jag på flyget mot stor staden!hade en vecka inbokad dör innan jag fick jobbet på pashion!Go som Rosie är så var de inga problem för henne att jagg jaf for iväg iafl=)....shopping är ju ändå stängt i helgen.
Men till er som är kvar i stan så  har vi ett super erbjudande på Wet N Wild …

  
 
Wet n' Wild - Ultimate Minerals Powder Foundation
Denna mineralbaserade foundation täcker som en kräm, men känns lätt som ett puder. Resultatet blir en jämn hudton med en naturlig finish.

Erbjudande!
När du köper Wet n' Wilds Ultimate Minerals Powder Foundation får du just nu en Wet n' Wild Kabuki Powder Brush (värde 49 kr) på köpet! Gäller t.om. 30 Juni 2008

Skit braa grejjer och billiga priser=)..Nu semester!Tjingalong!!

Lördag 14/6 Smyg premiär

Första dagen på jobbet hade vi smyg premiär för inbjudna only...eftersom stan ju var öppen så smet de in några andra oxså men de gjorde inget=)...De var riktigt kul och jag kände att jag passade in direkt!Imorgon däremot är det premiär på riktigt!
10.00 Öppnar portarna så välkommen in till en massa smaskigt ögon godis ...lukta känn och köp=)!


sovmorgon!SHIET

SHIT SHIT SHIT!vilken dålig start på dagen....vaknade up typ TOK deppig....åt lite flingor kissade hundarna och for till Karins jobb för att sy klart Helenas bröllops klänning!Inte mkt rätt har gått till där..den är ju nämligen vit och har därmed fått en massa fläckar på sig!men dom har vi som tur vad fått bort. Idag  var det fållning som gällde..meter å meter av piller sömnad å fix...men rackarns vi fick till det!
Kl 17 kände vi att arbetet var klart och tog oss en runda på stan..jag fyndade ett par svarta arbetsshorts, nyckeknippe och ett par rosor till håret=)!..dom ska jag ha i imorgon på ny jobbet=)!!spännande...snart ska jag och Niklas fika lite left overs från härom dagen ..jag tycker inte om att kasta mat eller nånting alls för de första..de jag däremot inte heller tycker om är att jag gått upp i vikt..fy faan...eller jippi!beror på vilket sett man ser de från...tänk den dan man slapp tänke på sitt utseende..den dagen vill jag finnas till...nu e jag bara trött å grining för jag är aldrig Nöjd!!!
nu bullabärpaj!mumma bläääääää

hb401barpaj.jpg


hur känns det???..frågar alla..

Ja inget särskilt än ..men på måndag morgon när man stiger upp och man brukar fara till Cubus så far man nu iväg till sitt nya jobb istl!!Då känns det säkert knas=)!!...men nu känns allt bara spännande!
Sista dagen på jobbet har knallat på...tog med fika som uppskattades av alla..och chockad och glad blev ju jag av att alla på jobbet hade köpt en fin bukett blommor till mig=)!!!!Kändes varmt i hjärtat för de trodde jag fan inte=)!



Efter jobbet for jag förbi Frida Ö gammel grannen och hämtade lite grejjer!Fick en massa Max ost som dom fått för mkt av på jobbet så nu måste jag köpa burgers å bli fetare=)!!!LOVE CHEESE!!!!!!!!!!.......Men hemma på malmudden blev de inget lyxigare än tre äggmackor och ett glas oboy haha ja ibland e man bara lat..men gott är de!
Har rensat och städat massor nu i två timmar..fixat garderogen och fösökt få in mina skor och väskor nånstans!jag äger så förbannat mkt skor..köpte tre par nya förra veckan och två nya Vaga Bond skor idag...fan ska kass man är...skulle ju inte köpa något mer innan vi far till stockholm nästa vecka men ja kan fan inte hålla mig!!!sålde min tvättmaskin idag så hade lite extra stålars..köpte även en klännig på Carlings och ett par jeans...Niklas var på en anställningsintervjuv idag på Ericsson och duktig han fick sommar jobb där nu till sommarn=)!Så överaskade han med en ny skjorta och ett par shorts....just because i love him=)!...så nu sitter man här pank igen...

aja...en glass senare så ska jag nog nu snart gå å lägga mig och slappna av i sängen!MKt att göra morgon!
Jo du Ida....Jag saknar dig MASSOR!!!!!!!!!!!!!puss



Baka Baka=)!!!!

Imorgon är min sista arbets dag på CUBUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Därför bakar jag en avskedspaj=)
Känns helt galet!Men jag har nämligen fått en ny anställning på en ny kosmetik butik som ska öppna i Shopping mittemot Gallerix, Dressman och brevid kappahls barnavdelning!Butiken heter Pashion och kommer att sälja enbart smink och hudvårds produkter som man inte kan få tag på i stan...Men nu kommer de att gå!!!Priserna kommer att vara från låga ex 49:- wet´n´wild produkter till dyra mineral produkter som går uppåt 600:-!Så det kommer att finnas att finnas prisklasser till alla!
Ett urval Av Pashions produkter är 
I snart 4 år har man varit på Cubus..Men eftersom man är utbildad make up artist så har jag alltid kännt att det är ju de jag vill göra!
Så sväng förbi när du är på stan=)!!

Gud så gott de var=)!!

Tänkte på lunchen att nu fan ska ja göra mys middag med Niklas ikväll så tog och skalade potatis och morötter å la i vatten..(blev ugnsbakt).Till de tänkte jag göra en vegetarisk quorn gryta med feta ost i!Svin nöjd var jag så ringde baby senare påå jobbet å berättade..glad blev han men dum jag hade ju glömt bort att han skulle iväg med bandet å skapa musik!!haha fy faan...fick käka mys middag med mig själv=)men gott var de!

Ugnsbakt potatis och morötter med vegetarisk fetaost gryta!

Bilden från förra innlägget var när jag och Niklas i flyttstöket inte orkade laga mat.så efter jobbet gick vi på Roasters...Eftersom Sofi flyttade in i min lägenhet från sin där vi nu bor så hade Donna ingenstans att vara så hon fick följa med på uteserveringen...de var dock väldigt kallt så stoppade i henne i min tröjja...hon blev a la ghetto style doggy=)
skita Söt!!

 Nu är jag så mätt och måste lägga mig ner å vila magen=)..fundera på vilket projekt i lägenheten jag ska påbörja härnäst=)!!




Det går dåligt med bloggandet från min sida!!!Men de finns en orsak!

min dator är fortfarande inte ikopplad!och alla mina bilder och annat som jag vill ha när jag sitter på nätet är ju i min dator och inte Niklas jävla Mac!!!Har hänt en jävla massa sen sist och innan ...vill blogga upp massa bilder åså men Igår så har <niklas köpt ett trådlöst kort till min datorn så snart är vi game igen med ett dagligt bloggande!!!Men nu lagar jag mat så  får skriva mer sen efter middagen och kanske få upp lite bilder=)!puss å go

Jag och Donna på Roasters

im back!!!!

lite granna iafl!!trivs bra som fan i den här lägenheten!den är typ mega stor om man jämför med min andra=)....jag har inte fått igång min dator ännu för uttaget sitter i fel rum=(...sitter just nu på Nickes mac å de känns bara knaaaaaaaaaas...är jävligt härligt med balkong och kvälls sol...plus gräs över allt!vill bara vara ute med hundarna typ!
på torsdag ska vi på ikea å köpa en ny säng för vi kastade min i hopp om att hitta en på jysk dagen efter men se de gjorde vi inte så nu ligger vi i gäst soffan på golvet och har de oskönt=/...men nåt som är desto skönare är mitt nya BADKAR!!!!!!!!!!fi fasikens vad mysigt att krypa ner...plus att vi har ett fönster som man kan öppna upp när de blir för kvavt av värmen!!!tror jag ska ta mig ett bad snart!men först ska jag bära ner en jävla massa kartonger och skräp till soprummet=)!!!!!!!!!!blir mer blogg när min dator kommser igång!se ya till dess

image131

Mia

Mina hjärtan och jag.... Mitt liv med Sambon Fredrik, våran dotter Emilia och chihuahuorna Tingy och Donna.

RSS 2.0