Bakande krullis!!!

Sysselsätter mej idag med att göra ett ordentligt bröd bak med ett recept jag tagit från Idas blogg.http://idanylen.wordpress.com
Vi blev bjudna på brödet i helgen och jag blev frälst..Brödälskare som jag e=)Under tiden brödet jäser så passar jag på att lära mej locka håret med MIN bABYLISS I Curl..Igen=) 
Varför jag ska vara så här fin en vardag kan man ju undra?JAg har helt enkelt lite tid över..hehe..eller egentligen inte=)


Kommentarer
Anna-Karin

heeej snygging! ;)om du inte riktigt kommit på tricket med iCurl än tänkte jag dela med mig om mina bästa tips ;) hihi...jag köpte den i våras så har använt den litegrann.. :Pför mig funkar den allra bäst när jag har "de böjda plattorna" in mot rötterna från början och sedan böjer de utåt, och även om man håller hårslingan rätt ut från huvudet och drar tången rakt ut :) det blir snyggare lockar då än om du drar den mer neråt ;) hihi...hoppas att det hjälpte,om du inte redan kommit på tricket ;)hoppas vi ses snart, just nu är sjuk, men annars hade jag tyckt det vore trevligt med en lunchdejt eller nåt! ;)

2009-10-14 @ 21:59:59
URL: http://akf.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mia

Mina hjärtan och jag.... Mitt liv med Sambon Fredrik, våran dotter Emilia och chihuahuorna Tingy och Donna.

RSS 2.0