BARNVAGNEN!!!!!!!!!!!!!!!!

Wieie=)
Som jag väntat HELA dagen på att få komma hem och skruva ihop barnvagnen som kommit idag!
Jobbigt bara att jobba ända till halv nio=)
Men nu är den DONE!!
Och helt fabolulaos!!!!!!!

Jag snöade in på jollyroom.se och hittade en billig vad förhoppningsvist kommer vara en bra och hållbar barnvagn...
Eftersom vi inte kan nå om barnvagnar och alla känns typ likadana så valde vi till slut den här efter min mors (förskolelärare)s förslag att det ska vara fyra fasta hjul eller tre större!
=)

Vi köpte till en Buggy Buddy!Där man kan sätta två flaskor eller annat..fack med dragkedja.. en lägga vad man vill korg typ=)

Ljuslyktor fick agera prov =)


Vagnen i sej var mindre eller smalare än jag trodde.vilket jag ville=)...fast blev rätt bred nedtill med hjulen...


Här testade vi regnskyddet!Satt som smort åså med reflex!!Det gillas=)


Bara vart tvungen att lägga i fårskinns mattan i oxså..sr ju verkligen hur mysigt ut som helst=)

Blev några svordomar när vi inte förstod hur vi skulle fälla ihop den men de visade sej vara super enkelt bara jag som missade en enkelt mening i instruktionshäftet...Dooh!!



Ihopfällbar...


Butiken var alltså jollyroom.se
Märket- 2ME
Modell-Kombivagn Berlin Svart/Vit

Verkar vara ett rätt så nytt märke. Försökt googla lite recensioner men hitta inte mkt så därav lägger jag upp mkt bilder så andra i min sits får lite förståelse över hur den ser ut=)

Bebisen första mjukisdjur får agera i barnvagnen tills dess den kommer ut!!

Puss God Natt!


Kommentarer
elin

du kan ju INTE ge bebis en HAJ som första djurojoj mardrömmar.. moster ska fixa ;*

2012-01-06 @ 21:04:22
Sandra

Hej.Jag har själv funderat på den vagnen men det finns så lite info om just 2me berlin och 2me nuuk. Vagnen ser helt perfekt ut men hur är den att köra? Rekommenderar du den?

/Sandra

2012-01-15 @ 16:52:37
Vanja

Hej! jag kollar oxå på just denhär barnvagnen och funderar på att beställa den till veckan. Har du hunnit prova den något mer så du har lite mer åsikter om den? är ju som sagt jättesvårt att hitta någon info om just denna vagn :S

2012-01-22 @ 16:48:58
Mia

Hejsan!!Ursäkta dröjan med att svara..Men blogg visar typ en tredje del av alla kommentarer jag får så ibland när jag går tillbaka på gamla inlägg så kan jag se kommentarer jag aldrig sett innan=)!!

Angående vagnen så kan jag då än så länge inte yttra mej hur den är att köra med bebisen i men i mina ögon absolut prisvärd. Som skrivet tidigare lite breda hjul men i Norrland och vårt klimat är det nästan ett måste=)..Men den rullar på lätt den lilla sträcka jag körde till grannen då min kompis lånade den som stol när vi hade middag hehehe. Och dom som redan har ett barn tyckte det var suveränt att det gick att vända "armen" utan att man vart tvungen att ta lös grejer som på deras Emmaljunga. Sen är det ju alltid ett plus det inte är uppblåsbara hjul=)..Men kvalite mässigt känns den som vilken barnvagn som helst!!

2012-01-23 @ 22:05:54
URL: http://miahh.blogg.se/
Tuva

Hej. Jag beställde denna barnvagn igår. Men när jag tittar på bilder på den jag beställt svart/vit. Så syns det inte att den är både svart och grå uppepå liggdelen. Men på din så är den ju tvåfärgad där. Beror det på att det är dåliga bilder på annonserna jag kollat på eller har du en annan modell? Kan tillägga att jag också beställt min på jollyroom.se :)

Mvh Tuva

2012-01-24 @ 19:36:16
tuva

Hej, jag skrev in en kommentar förut idag men den verkar inte ha kommit med. Jag frågade om färgen på liggdelen. Jag har beställt en exakt likadan men på de bilder jag har sett så är liggdelen helsvart. Men på din verkar det vara grått och svart på den. Berlin Svart/vit är det väl du har? det var iallafall den jag beställt. Tänkte att bilden på jollyroom kanske var dålig så att man inte såg att det var grått på också?

Sen undrar jag också dethär med att den verkar så bred mellan hjulen. Du som sett den irl kanske kan svara på, tror du den blir krånglig att åka buss med pga bredden?



mvh tuva

2012-01-25 @ 00:48:15
Mia

Hej Tuva!!Du har helt rätt!!Fick fel överdel. Eller säkert rätt men dom kanske glömt uppdatera bilden på hemsidan!!Men jag mailade jollyroom om de när jag upptäckte de och dom kontaktade företaget som skickade mej en ny utan problem=)!!Så nu är den svart!!!!Sen angående buss så tror jag inte det blir nå promlem!Man lyfter ju i princip bara in vagnen och ställer sej i mitten??Inte långt man måste köra den iafl!Sen är den ju inte bredare än någon annan vagn..Bara jag som tycker den ser så bred ut då hjulen är breda!Jämför med typ en bugga bo som min väninna har..men den e ju inte så optimal i snön=)

2012-01-25 @ 21:23:32
URL: http://miahh.blogg.se/
Eva

Hittat samma vagn på blocket och tycker den verkar jätte bra, men...

Min fundering är bara om inte den ser väldigt stor ut när den är ihopfällt. Tänker på bagageutrymmet i bilen... Har ni jämfört med andra vagnar? Är det stor skillnad i storlek mellan olika märken?

Verkar vara en hel vetenskap att hitta rätt... Hälsningar Eva

2012-01-29 @ 17:26:59
Mia

Eva- Nä inte är den nå större än andra barnvagnar. Faktiskt mindre än vad jag trodde=). Skulle säga normal bredd. Går in i våran kombi!!Hjulen är ju avtagbara om man själv tycker den tar plats för själva liggdelen e då smal=)

2012-01-29 @ 21:05:22
URL: http://miahh.blogg.se/
Alexandra

Hej, undrar om man kan koppla på en bilbarnstol på chassit?

2012-02-18 @ 00:40:46
Carina

Kollar också på den vagnen.

Är det en ordentlig hårdlift med sufflett i eller?

Det är n'mligen det enda riktiga kravet jag har på vagn, måste vara en ordenlig hårdlift...



MVH

Carina

2012-04-10 @ 08:37:59
MaryCaroline

Hej! Har kikat på denna vagn och hittade din kommentar med din bloggadress på Jollyroom. Har du kört något med vagnen nu? Vad är + och vad är - med den? Jag vill köpa en billigare vagn och detta ser just nu ut att vara den bästa jag har hittat. Men är ändå osäker eftersom jag inte riktigt vet vad man ska titta på och eftersom det inte verkar finnas mycket info från folk som köpt den...

2012-05-05 @ 11:34:58
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Ciccan

hej, jag känner att jag är ute sent med denna fråga men det får gå. Jag funderar nämligen på att köpa en sådan barnvagn och undrar om du tycker den är bra? är den hållbar trots priset? :) tacksam för svar

2013-10-26 @ 00:01:05
Fru K

Hej! Jag funderar också på att köpa en vagn från 2me, men hittar väldigt lite info från folk som har en. Vad tycker du är + och - med din vagn nu när du haft den ett tag? Den ser väldigt fin ut, men jag vågar inte köpa utan att hört av någon som har erfarenhet. 2me´s sanfransisco underkändes ju på sju punkter av konsumentverket när den testades, och jag undrar så över kvaliteten! Mycket tacksam för svar!

2014-06-04 @ 03:47:18
Anonym

Hej. Jag har köpte denna vagn begagnad och ska nu fälla ihop den. Men vet inte hur jag gör? Kan du hjälpa mig?? Svara gärna till min mail:)
Tack på förhand

Med vänlig hälsning, Ida

2015-06-01 @ 13:42:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mia

Mina hjärtan och jag.... Mitt liv med Sambon Fredrik, våran dotter Emilia och chihuahuorna Tingy och Donna.

RSS 2.0