Onsdags knas!!!

Brum brum....Tog vespan till jobbet igår imorse...på med hjälmen och tänkte att nu ska jag allt komma ihåg att sätta fast visiret som jag har råkat lämna på jobbet när jag tappade hjälmen..
Nu för tiden är de så himla knasiga insekter som far in i munnen å ögonen....men iafl!!!!
Precis mot polisstationen där ja ska svänga upp så BOOM!!!!!!!!!!Krockar jag med ett bi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Med min läpp!?!?!!!!!!FY FAAAAAAAAAAAAAAAAN så Ont de gjorde!!!!!!!!!!!!!
Tvär bromsar in och kollar mig i spegeln där sitter bi faanet kvar!!haha fummlar bort den med vanten och ser den där äkel slemmiga saker som blir kvar från biets rumpa...knosar bort den och brassar på mot jobbet för jag hade nämligen öppning..
Ringer Niklas och halv sluddrar...va fan gör man???jag har aldrig blivit stucken förr..EVER!!!!ingenstans.
Han vet inte....
Läppen blir större å större å gör ont som Satans!!Ringer Rosie försöker prata samtidigt som de bara typ rinner dregel från den sidan som är uppsvullen..läppen är då ca 3 gånger större är resten av munnen haha fy så knas jag såg ut...
Googlar lite om va man ska göra..är man stucken vid munnen , hals eller svalg ska man ringa 112 men jag hittade ett nummer till mindre akuta fall dit jag ringde å han berättade att de inte lät så allvarligt på mig eftersom jag kunde andas osv...Hans råd var att gnida en fuktad treo mot läppen samt kyla...Vilket jag gjort nu hela dagen..
Kunde inte riktigt prata ordentligt första timmarna så ja hoppas kunderna inte tyckte ja var otrevlig=)..
Men treo å kallt hjälpte oerhört bra...svullnaden har gått ner de dubbla...men de gör fortfarande ont=(..
Ja vad har vi lärt oss av de här???...Joo kör sakta och använd hjälm med skydd för ansiktet!!

                     

men nej så lite ja bloggat!?!?!

Har jag vart lat kanske..joo ja tror de=)
för vad gjorde jag i måndags??
Ja just ja jag var ju på storheden men mami å shoppade höst gardiner på obs som jag sett i deras reklam blad=)
Köpte även en matchande filt till=)..(bild kommer när de e uppe å strykt)..mkt fint=)
Handlade även Röd hårfärg med sling effekt!!Saknar mitt röda hår å nu när jag arbetar i bara svart och har svart hår så känner ja att jag tappat lite av den sprudlande alltid ska matcha färgglada Mia..Så fixa håret ska bli grymt!!Måste nog däremot bleka först..inte braaaaaaa..för håret alltså.



Å igår innan jobbet träffades äntligen jag å Anna-Karin på en lunch för att snacka en massa strunt!!
Vi var givetvist på Luleås Bästa Mat & Prat..Jag åt deras underbart goda Pasta med valnöt och gorgonzola, toppat med lite tomatsås..Mumma!!



På kvällen träffade jag karin..Vi tog en lååååååång promenad..eller jag gick iafl 1 å en halv timme...puhja..Åh nu är de höst ute så fy faan så kall jag var när jag kom hem..blev sova i flanell pyamasen...mkt ovanligt..
Var sjukt trött igår..vi la oss kl 23 de har inte hänt på flera år..Men ja hade så ont i ryggen och magen så fick gå upp å ta en ipren men sen slocknade jag rakt av!!!

Pasta är gott..blev sjuuuukt sugen!!Men ikväll blire teriaky lax med ris å grönsaker=)

 Avis???De borde ni vara=)=)

Soo what did i doo??

Ja jädrans vad jag har hållt på!!!!!!!!!!!!

Check List:

 Bar bordet uppskruvat!!Lite snett men whoo cares=)

 Två lampor med hyllor uppfixat  på hallväggen=)

Hängare vid ingången till gäster....

 Hängare till mina smycken och vespa hjälmen som tidigare bara legat på golvet!!

 Klippt Niklas hår!!Duktig jag=)..Framtida frisör kanske??

 Hemma gjorda mini köttbullar med färskpotatis och lingongräddsås..SÅ GOTT!!

Plus en massa dammsugning och dammtorkning!!! Shiiiit vad jag e grym=)..

Allting suger!!!!!!!!

En sån dag har jag haft hittils idag...blääääää..rastlös å uttråkad...Men efter ett pepp prat med Anna-K över msn är jag nu laddad!!!
Tog vespan på en tur till willys å köpte hundmat och palle kuling godis..kokar mig en kopp kaffe å ska äta godis så jag får energi för här ska nu fixas!!!!!!!

To Do List:
*Borra upp bar bordet som stått lutandes mot två barstolar sen inflyttning i juni.
*Borra upp en klädhängare vid ingången.
*Styra upp lampor i hallen. Börjar bli mörkt där nu på kvällarna å jag e spökrädd...!
*Gardiner till köket??
*Nya gardiner i gäst/datarummet.
*Dammtorka Nej
*Dammsuga Ja
*Skura Japp
*Diskmaskinen igång!

To be continue.......

freeedags mys!!

Sitter just nu och färgar min utväxt på ca 1 cm ...hatar att se gråå och randig ut! Har vart seg på att blogga men har vart rätt busy..
Igår torsdag började jag min dag med en morgon promenad"Skööönt..sen frulle och iväg till jobbe..de va en seeg dag och jag hade sovit dåligt pga av en massa spökeri i hemmet..(Tror det spökar)..de lät en massa så gick runt som en trög zoombie mest hela dagen..
Sen bär de av på personal möte, eller rättare sagt jag och rosie..Efter en timme med utfrågning och ideplaner så bar de väg till pasta backen.. Käkade pasta Genova min favorit med kykling, vitlök och tomat istället för oliver(blää)..
Till de ett par glas vin..De var väl förtjänt=)
Tänkte att ja nu kommer jag ju iafl sova gott ikväll!!???...näääääää....de tog evigheter att somna och har drömt att Niklas vart otrogen mot mig typ dröm efter dröm så kastade mig i badkaret när jag snozzat klart å ville aldrig stiga upp....
Men full rulle på jobbet har de varit idag!!Riktigt skojj..jag gillar TEMPO!!!!!!!Vill göra saker hela hela tiden...de e skojigast!
Sen fick jag en plan..så messade Karin och hon tyckte de lät suvve!!!Så vi ska träffas till veckan och diskutera å planera!



Mkt spännande...=)*

Efter jobbet idag gick jag förbi på carlings för att testa ett par svarta jeans jag spanat in med hög midja och utställda i ben...lite stora i storleken sa Linnea..Äsch ja har gått upp i vikt så tog en storlek större än ja brukar ha men shiiieeet såå  stora dom var, plus 3 decimeter för långa=(..de såg knas ut å inte jaa inte bra..Ska gå testa en storlek eller två mindre här nån dag men va så trött å hungrig
For på willys handlade frukost..lagade bulgur med vegsnitzel å bea sås..så nu sitter jag här propp mätt frusen och ska snart skölja ur håret för har suttit å skrivit här ett jävla tag nu......
Ska värma mig en stor kopp Blåbärs te som jag köpte idag till de blir de Polly!De ni=)!!

                                           Polly Blue

Helt slut!

Dessa sovmorgnar gör mig tröttare!?!?
A-K  Bangade prommis så då ides ja inte heller..gick ju imorse...å e tröttt...frusen så la mig under en filt!Men här kan ja ju inte bara ligga å lata mig ..Så hoppade upp å satte igång ett bak!Efter nu två jäsningar ska brödet i ugn..De ska sen avnjutas med käresta i soffan med en kopp te men god ost på=) Mumma!

onsdag morgon!

Börjar morgonen liksom igår med en promenad!Skööönt...Snart kanske fläsket börjar ryka!
Har fortfarande ont i foten från stämplingen jag fick på färjan i lördags..aj aj..å skavsår fick ja igår för gick i fel skor=(...
Ikväll blir de nog en promenad till med Anna-K..Efter en slöö sommar är de nu dags att vi tar tag i de här=)
Nu ska jag laga frukost/lunch..hmm..blir flingor the å en fullkornsmacka..till middag tänkte jag mig en tidig gröt så jag får krypa ihop med lite kvälls fika mot kvällskvisten å mörkret så myyyyysigt!

Jädrans aj aj!!!!

Chill dag på jobbet!!...spö regn såå  inte mega mkt folk på stan..
Idag hade jag en ögonbryns plockning på work!!Bra bra med träning..men jag vill ju smiiiiiiiiiinka!!
Precis när jag är klar med brynen å ska måla i dom med brown shade så får jag inte upp dum burken..sliter ååå wips stötte jag i nåt så halva min lösnagel lossnade=(....men smart jag som inte har råd att fixa dom riktigt än sökte reda på biten åså nu när jag kom hem så limmade jag bara fast den me nagel lim..Broadways så klart..Bäst i test!!

Angående jobbet så har vi nu två kanon erbjudanden på Pashion Luleå!
Ta 3 betala för 2 av Wet n' Wild`s produkter...Priserna där ligger mellan 29-59 kr!BILLIGT!!!!!!!!!
Och för alla studenter med CSN Kort får 20% rabatt på en valfri vara!

Smink e kul!Och man blir snygg av de=)*Blink*

Passar även på att ge lite smyg reklam till http://www.xtremebeauty.se/  där jag gjort mina akryl naglar!
Jag är verkligen Jätte nöjd!Och Maria som gör dom är super trevlig=)

Fiiiina!!

Måndag!

Och mitt nya liv skulle börja :Lika med inte lika mkt snacks, godis och onyttigheter. Äter redan bra mat. Gröt till frikost när jag jobbar, oftast hårdbröd till lunch och god mat till middag. Kyckling,quorn å lax.
Men till mitt nya liv hör även promenader till......Meeeeeeeeen det spöööö regnar ute. Och så fort de går någon dag då jag inte har kunnit "träna" så glömmer jag bort mina nya rutiner å tappar lusten..HELT!
Nå väl...igår cyklade jag ett varv runt sjön på morgonen och prommade ett varm på kvällen och idag har jag ju promenerat in till stan och sen även prommat/shoppat loss någon timme å då är de full fart som gäller!
Försökte mig just ut med hundarna..men regnet bara öste ner..de vi tycker är mkt regn måste ju för mina två kilos råttor kännas som ett orkanOväder!? Söta var dom iafl .. Kissade sen vände dom sig om och sprang tillbaka haha


Läskigt hur deras ögon som blir "Gula"??

Rundan på stan var givande idag..Tror nästan att de är som bäst att shoppa veckan innan löning!Jag hittar verkligen hur mkt som helst jag vill ha! Två funderare var iafl en rutig skjorta i rost orange, passar till mina nya oranga kilklackskor=)
La undan den men glömde bort den så får fundera till imorgon. Den kostade ju bara 98kr typ Gratis!
Sen hittade jag även en super fin svart tunika från MQ för 349kr. .men de var Linne i den så kliade lite å de pallar jag inte=(..synd för den va så så fin...
Men jag fyndade iafl ett linne från Vila för 80Kr som hade kostat 260kr och även en svart "babydoll" klänning som jag sökt liknande av å nu hittade jag den!!300Kr så nu vill jag ut på galejj!!!



Jag la till två riktiga bamse smajl..Men med lite smink och frisyr så förvandlas jag till en babe!Förhoppningsvist!
Nu lite Earl Grey The...smaaaaarrens i de här vädret=)

Humor!!!

Haha....satt å svor över mitt löshår igår..less på de å att de alltid bara tovar sig å inte går att kamma ut!!så satt två timmar å slet å fick ut alla knutar och tovar..Vi satte på en film å jag satt med pinnkammen å lallade i håret..tänkte inte riktigt på vad jag gjorde tills opps!!jag får inte ur kammen!!Hahaha då har jag lyckats linda in en hår slinga i kammen..riktigt rejält!!


Som om man inte var less nog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! efter ytterligare en timme eller så , fick niklas försöka..han fick lös lite men sen så hämtade jag en hår klämma å drog å drog!till slut fick jag loss kammen..men har nu en rasta slinga som nog måste växa ut haha..voj voj...som att vara fem år igen å man inte fick äta tuggummi med öppen mun=)!
DE var allt för mig just nu..Ska på stan med Lena å ta en fika å kanske shoppa!Yej!

Tre dagars party

å ja de känns i kroppen!!Mår förundransvärt bra...däremot är min mage jätte uppsvullen å jag känner mig 10 kilo tyngre=)---Torsdag vin kväll, Lördag 20 års party å i fredags var de ju rock tema party..vi såg galna ut..vissa mer än andra!!



Dancing Queen!!

igår kändes de som att jag var 16 år gammal igen....Jag har inte varit ute på krogen och dansat tror jag sen cleo hade öppet!
Kvällen började med att vi for på födelsedags fest till Stefan å jessika..hon fyllde 29 år och bjöd på mini pajer sallad ost å mkt mer!
Efter mkt drickande och ölspel så tog vi cykeln mot färjan....men de va ju inge köö????inge folk trodde vi så vi satte oss på alkis bänkarna å drack lite mer....När vi sen skulle gå in så var de helt plötsligt 10 meter kö som vanligt=)
Väl inne tappade man bort alla i vanlig ordning..men jag å lena vi hade ett stadigt grepp om varandra..vi dansade å dansade hela natten lång=)
Sen for vi hem kring 3 tiden..jag hade haft så kul å var typ överspidad när jag kom hem så började koka kaffe å pilla med grejjjer när jag helt plötsligt såg att jag  hade blod på kläderna...då hade ja på nå sätt lyckats riva upp ett sår på fingret=(..så litet men så mkt blod!
Gick å la mig å sov..vaknade kring 9 å saknade mina hundar så kunde inte somna om..for till mor styrde upp kaffe å macka...cyklade runt sjön med hundarna i cykelkorgon..de va skönt..de e ju strålande väder så lite måste man ju vara ute...nu känns de som att ja bara skriver svammel så laddar upp lite bilder istl!

oh my gudars

Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit jag är så bakis eller full. fOR TILL farsan och TARJA igår kväll på vin mys..Goda ostar å kex...Lite vin blev till flAskor...gt å öl..jag mår just nu apa...ramlade med cykel å var inte direkt salongsberusad utan rakt av klapp kanon..just ja karaoke blev de oxså.Vi sjöng som galningar!
Ligger nu ner å skriver för törs inte resa mig upp=/..på några timmar bär de av med bandfest här hemma på malmudden.
tydligen ska vi ha ett tema...80tals rock..hmmmmm....
behöver inge alkohol tror jag..fyllan sitter fortfarande i.hehe
nu är days slut på tvn..ska sova två timmar sen fixa inför party....wish me luck!


Niklas å jag


Pappa å Tarja

Faster med dejt

Bling Bling!!

Idag fyller morfar 74 år gammal=).. så då blir de kalas å fika i bensbyn...+ Att jag å Niklas efteråt ska iväg till gammel farsan på vin kväll..min faster sku å dit tror ja de sku bli kul=) å kanske även blir de färjan??kan ju vara skönt att gå när de är lite mindre folk där så man slipper stå i toakön hela natten=)..e ledig imorgon de ska bli sååå jävla nice=)
Idag är jag blå...blå/vitt smink, blå/vitt linne, blåa jeans ja till o med under=)...Blingar till de med mitt hotta Pilgrim halsband with diamants...ja hoppas på att må bra imorgon för vill sova ut å sen shoppa=)..skor kanske=)
Nu äta pasta å tomatsås=)mumma!

ser molnigt ut..noooooooooooooooooooooooo

onsdag!!

Idag har jag gjort en sminkning till Luleå Guiden tidningen..Ett make over raportage!Gud så kul det var=)
Kvinna jag sminkade brukade alrig använda smink annars så jag sa förbered dig då på en chock=)..
Blev sotig sminkning i höstens färger..Spännande!!Nu hoppas jag bara att make overn blir bra på bild i tidningen oxså=)
Jag är då nöjd och de blev hon oxså!!
Jag kände att ska jag vara med på ett hörn i tidningen vill jag oxså vara fin så blev grönt smink idag..trivs i grönt=)

Nu ikväll är det tvätt som gäller!!tre maskiner i nu som sen ska torkas!Sen bär de av till bion med Limpan å STickan..Vi ska se hmm..jaa..var de Arkiv X?Med Mulder iafl=)...Hoppas verkligen den e bra..jag avskyr att gå på bio..Trivs inte med att sitta still . Börjar krypa i benen å jag vill ha en soffa att vrida mig i..Men någon gång kan de ju vara kul att gå=)
Nu Crown finalen=)

Tisdag kväll

åh jätte ont i magen!..magknip..  ångest knip??funderar å tänker så mkt på allt nu så jag mår bara dåligt...behöver prata av mig med någon som förstår.



Men annars är jag glad=)!?tror ja.
SLUTA FUNDERAAAA!!!!!!!!!!!!!!

Lunch Blogg

Idag har de varit en spännande timme på jobbet=)..Jag har sminkat min chef Rose-MariE!!JÄdrans så snyggt de blev=)
Mörkt sotigt och "nakna" läppar som är mode till hösten..
Själv har jag dagen till ära för ovanlighetens sull en stram uppsättning och knut i nacken..aldrig haft tror ja=)


Ser sur ut..Men glad va ja för idag var Martina förbi på jobbet med söt Lucas..lite senare kom även go Karja förbi=)Kul att få besök på jobbet!
Nu ska ja back!

Måndag kväll

Mia ska vara åt sig  duktig!!Tar på mig promenad kläder, på med musiken ut genom dörren hinner tio meter å de börjar regna=(..eftersom jag bara hade bomulls kläder på mig som suuuger åt sig fukt å blött så gick jag mina 8 trappor eller nå tillbaka till läggan=(....Orkar inte vandra runt med paraplyy så åter igen passar jag min promenad..kilona vandrar uppåt...får väl tänka positivt istl att man får sina fina former tillbaka..miss my boobs..
Idag har de har Uffe puffe varit och borrat fast mina smink hyllor!Yes Äntligen=)...jag vill ha ordning och reda å de har de inte varit på sistonet=)...
Jag äger ganska mkt smink å att ha allt i samma låda funkar inte för mig så därför har jag gjort hittils åtta lådor där jag delat upp i kategorier; puder å foundations, eyedust, single eyeshadows, duo eyeshadows, mascaror å eyeliners, läppglans å läppstift, en låda läppglans och läppstift jag använder ofta , den sista är de lite allmöjligt i.
Jag äger nog smink för flera hundra tusen..But i love it=)..får aldrig nog
Nu ska jag se en komedi på Tv 1000...Imorgon jobb heeeela dagen å kanske en prom=)

Söndag kväll!

Inte har jag gjort mkt idag. Sett på tv . Legat i soffan till kl 18. Då kom fyllo Niklas hem å såg inte allt för fräsh ut=)..haha rishög. Tog oss en dusch sen laga mat. Blev Fläskfilegryta med pasta..Ides inte mäta pastan så blev typ en portion så vart tvungen att varma en macka oxså=).. Sitter nu återigen framför tvn å dricker lite juice ...Vart lite små depp idag som vanligt, så någon långprom har de inte blivit..en anna dag. När A-K kommer tillbaka från sin semester om en vecka eller två tror ja de va då jävla ska vi sötta igång igen..som skönt att få prata av sig med henne=)..
Veckorna rinner iväg å de känns som man gör för mkt men får ingenting gjort?
Ni vet.

Ungefär så här känner jag mig just nu...

Sötnosar

Så jäkla glad man blir av att vakna upp med världens sötaste goaste hundar som är lika trötta som mig trots att vi sovit 11 h ihop=)..



Nu ska jag ladda upp med en bamse stor frukost!Blir the,ägg, juice å macka..mumma=)

Lördagskväll!

har ju som sagt var varit ledig idag....gick vad jag tänkte mig en snabbis på stan för att träffa maria l å prrova en skjorta för att sen gå hem,,men tjej som man är slutade de med att jag köpte en skjorta, mascara, sjal,  väska å ett par solbrillor=)..kul att shoppa å billigt blev de!mkt rea prylar...Var även förbi mitt gamla jobb Cubus å pratade lite med goo Elin-...SÖT!..
Dagen var planerad nykter och storstädning!Nu kl 22;04 är jag än nykter , har stor fixat och har för ett tag sen varit å handlat lite frukost på willys å godis...jag har blivit beroende av Palle Kuling..kan äta ihjäl mig på dom..men ont i käkarna får jag..åså blev de Never stop choklad.....
Hundarna fick var sitt gris öga men just nu sitter Donna på soff kanten å dreglar efter tingys öra fasten dom smakar desamma..haha mina små söt barn=)....ska nog para Donna nästa löp!Kan nog bli riktigt söta valpar!!
Nu ska jag äta lite mer snarra å zappa mellan mina hundra nånting kanaler..
Imorgon blire defenitivt en promenad=)..troligtvist till far?!


(Donna valp)






Eftersom man inte får sig några egna bebbisar så får Donna bidra lite grann till hushållet=)..hihi

Frukost hungrig!!!

Sitter å kollar ut genom fönstret å ser den inkommande hösten blåsa fram..........



Men hösten är min favorit årstid så jag bryr mig inte=)....
Långa promenader när löven faller å solen lyser....guu så mysigt.
De tråkiga är däremot att all min sommar bränna är på väg lååååångt bort...så tror jag ska sola solarium idag=)
För att bevara den jag har. Tyvärr har min hud fått fnatt å e typ skiiit torr så vill knappt duscha för de kliar så jädrans mkt=(

Idag är de lördag iafl...Tänkte ta de lungt i helgen å stor städa..fy faan men de behövs.
Fortfarande inte fått iordning allt sen vi flyttade in..inte ens köks gardiner..de e illa....kanske måste ta en runda till stan och kolla på sånt.
Men bara om jag hinner.
Strax kommer Ellinor hit. Hon ska på bröllop idag och ville att jag skulle styla till henne. Givetvist säger jag, är bra träning nu när vi ska börja sminka på jobbet.
Det blir makeup och hår. Fin känning hade hon hittat själv!!
Så nu måste jag ut å gå med hundarna innan hon kommer. Blåser som fan ute så jag hoppas hundarna inte blåser bort..hah!

Fredag

* Gatans vad dagarna gått fort denna vecka....å inte mkt har jag gjort....Imåndags blev jag bjuden på tacos middag hos karin för att träffa Ida en sista gång innan hon åker tillbaka till dalarna=(...
Jag tog med mig Donna i väskan å hoppade på vespan=)...så sööt hon eee..åå så lugn=)


Ida och karin har jobbat på Nolia och marknades fört bland annat deras kärring kylare som är en svalkande "påse" som du kan använda när du e varm eller har feber mm. Finns även som ett pann band...


www.chillyou.se

Jädrans nu fick ja bråttom snart work...

nere...

 Less deprimerad......får mina dar...känner mig gammal, hängig, osnygg kan fortsätta i evigheter............
Gör mig glad.

Hipp Hipp Hurra!!!

På allas födelsedag!...Augusti är en månas då många fyller år!
I fredags firade vi min styvfar Ulf som fyllde 50 år!!Jädrans vilket party de var=)....Jag var dock lite sliten sen torsdagens röj på kalaset så tog de hyffsat lungt!!..Men träffade släkt å nära som man inte sett på ett tag--å dagen till ära så köpte jag å syrran ett stort systemet "paket" toll present...DEn innehöll massor av öl, ölkorv, snacks, å två wisky flaskor=)..



Visste inte riktigt hur jag skulle slå in allt så wiskyn åkte i en sko kartong å alla ölflaskorna fick en fin rosett på toppen=)!!

Åh idag Tisdag 5/8 Fyller min syster Elin 27 år!GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Efter som dom ska flytta så var fikat hemma hos mamma i stan...skönt för mig med gång avstånd=)...fick i mig lite fika å sen var de present dags...tråkigt eller kul men jag köpte smink åt henne....jag vet att hon loves it å de e alltid nå som är slut=)...Köpte framför allt vårat (Pashion)populära  Lip Injection, Plumping Lip Gloss från Too Faced som ger riktigt kyss äkta läppar...å ja..de pirrar å funkar faktiskt...  Lite information till er nyfikna:
Beskrivning:Drömmer du också om att få större läppar utan plågsamma ingrepp? Too Faced har lösningen.
Lip Injection innehåller bland annat vitamin E som ökar blodcirkulationen till läppområdet vilket ger en fantastisk plumping-effekt.

Användning:
Applicera glanset på läpparna, inom några minuter kommer du känna ett pirrande, läpparna blir upp till 20% fylligare.
Kostar 190:- På Pashion luleå

Nu ska jag krypa ner i soffan å se en film...myyyys

lulekalaset lördag...


Vilken jäkla katastrof festival...Asså allvarligt......kasst......gick inte att röra på sig....var så jävla dåligt att de inte ens med ord går att beskriva...
Trevligt blev de till slut när man efter att försöka ringa 1000 gånger å inte kommer fram , med slump hittar alla vänner på fiskekyrkan.....köpa alkohol där tog därmot en timme typ...shit så kasst.........
inte vara för bitter hade kul med mina vänner dock var de inne på fiskekyrkan å inte ute på området...
Never again om dom inte skärper urvalet av artister och mängden toaletter....här e lite bilder iafl.


Fyllo jag..

Japp då var de dags för lulekalaset Torsdag....gratis underhållning å inte lika gratis öl....förfesten höll till hos Erika..de var trevligt..svepte i oss några öl..



Tog cykeln in till stan....Ett bra bord i öltältet nära scenen vid södra hamn...Niklas ville se nå reaggeband...men han hade trott de va ett annat band=(..jag ville se på rix fm festivalen men ja var den ende så bara hålla käften dricka öl å vara glad=)
Men de blev några öl för mkt...minnes luckor oh jaa...otrevligt full..japp...inte bra alls hatar när jag blir så där full men när fan hände de???int nå att gö åt saken nu...bara dricka mindre nästa gång...kommer ju iafl ihåg allt de roliga...
Men mår bra idag gör jag iafl...fylle gänget tog oss iafl tilll tasty burger...bläää....där blev ja svartis på nå å arg på Niklas...vad vette fan???tror jag hallucinerade eller nå..de har hänt...slocknade iaf rakt utlång i soffan...suck

Mia

Mina hjärtan och jag.... Mitt liv med Sambon Fredrik, våran dotter Emilia och chihuahuorna Tingy och Donna.

RSS 2.0