Blogg Paus

Sorry jag har märkt att jag inte har riktigt tid att blogga nu när de sker lite för mkt grejjer i mitt liv...Nu är de flytt i veckan som gäller iafl så hinner inte sitta här!Puss å go mina vänner=)

Mr Utter

Gud så hurtig jag är!Solen strålade ju fortfarande ute när jag kom hem så de vart på med inlinesena och på med radio Rix i lurarna!Och vem stötte jag inte på om inte  Herr bäver som jag och Niklas såg för någon vecka sen vid ny läggan!!Försökte hinna med ett foto när han från vattnet sprang upp med ogräs i munnen till sitt bo men ja tror att jag missade han!!??

image128

Nu är jag ny duschad och redo för middag på stan iafl!kurr kurr i magen......=)

image130
St Laurents here we come!!

Fynda fynda!!!

Jag älskar att fynda=)!!!!......Idag började jag dagen med att pirrigt gå till jobbet (Cubus) för att säga upp mig..Jag har nämligen fått en ny anställning på Kosmetik butiken Pashion som ska öppna i shopping=)...Känns riktigt kul!
Pratade med chefen som tog det bra..vi funderade lite på vem som ska ta över efter mig ovh vi (hanna Chefen) frågade Maria L som glatt sa ja=)...att vara ansvarig för en klädavdelning är ju lätt men att vara kosmetikansvarig innebär mkt mer ansvarighet som att beställa varor, tester, bygga om alla hyllor, städa, kunna produkterna, hjälpa kunderna och mkt mkt mer....men de får jag ju lära maria nu!
Efter de så for jag och Niklas och hämtade syrran och Edwin och begav oss mot storheden till syrrans jobb djurmagasinet där dom hade hundutställning!den sög så jag å Baby gick in till butiken och fyndade oss en ny hundbädd till doggsen eftersom när Donna var valp och hade kli i tänderna så tuggade hon sönder den dom har nu.
Sprang  förbi jobbet och köpte en morsdagspresent och bytte ett par leggings..Sen köpte jag en kaffe latte och bulla till mig och Elin sen hörde karin av sig kring 1 som just hade vaknat haha sömn tuta!men snabb var hon till stan så då kunde shoppingen börja på allvar!!!
Eftersom jag nu kommer att arbeta i svart t-shirt med pashion loggan på så är de svart hela jag som gäller...förutom då sjalar accesoarer mm..Så på jakt mot en svart kjol med rosett på så gick vi på hm!Där hittade jag en som ja ville ha men den fanns bara i storlek 40...prova den iafl sa karin du kan ju sy in den näää sa ja men ja testade iafl å den va ju riktigt nice...Den va trasig i dragkedjan och tyget så fick den för 100kr!ett riktigt fynd!!!!

Så här såg den ut!=)
image123

Tio i fyra gick vi in på Carling där den var!!!Min eftersökta kjol.....Var en sån här jobbig kund som man hatar som är kvar till exact kl 16 då butiken stänger men expediten var så trevlig iafl och glad över att jag hittat de jag sökte=)!
Så här såg den ut!!LOVE IT....som sagt ett riktigt Fynd=)

image124

Så nu har jag några nya arbetskläder=)!It feels nice....Vi hann inte riktigt med allt vi skulle men lika bra va kanske de för då gjorde man ju inte av med så mkt cash!!!
Men idag fick jag iafl använda mina nya fynd skor från indiska för enbart 129kr...och även stolt visa upp min nya tatuering som Tomas Hallbom/Liljedal har gjort=)!

image125

Donna var så söt när jag kom hem så vart tvungen att fota henne oxså när hon låg och njöt i solen!

image126

Nä nu ska jag på med inlinesen tror jag och ta ett varv runt sjön!!!Kilona har lagt på sig sen när Niklas kom hem inte bra inför sommaren=)...puss å hej trevlig helg!

sol, sol, strålande sol!!!

Gud jag är så så pirrig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vaknade upp av ett samtal..ska snart iväg å fixa...men jag är så nervös allt blir så nytt!
SHIEEEEEEEEEET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tell u more latah!

image122 Out.

Löshår

YEah!!!!Idag kom det!jag har köpt ett "Super paket" från softhair.se...120 keratin slingor av svart/mörkbrunt, rakt hår!
I paketet medföljde en smält tång, keratin off lösning, två hårspännen och en låda med en rolig apparat som man ska ha i munnen för att få vitare tänder haha...skit jobbigt att sitta me den i käften. Man dreglar och får ont i gapet haha, men ska testa och köra nu några gånger!
I övrigt så har dagen vart ok...jobbat 10-18.30...hem äta , prom med Donna till Hanna å hämta grejjorna. HEm färga utväxten..ett STORT måste=), sett på medium å nu sitter jag här å e trött!Har varit mkt hungrig idag...konstigt inte bra alls...gröt till frukost, ris å vegfile med beasås till lunch(liten portion). Sen redan vid 16 tiden var jag as hungrig å gick å köpte en smörgås på pressbyran för en 15 spänn..Sen till middag hemm värmade jag lite vegitarisk köttgryta..Orkade inte laga nå ris elelr pasta så åt en macka till...inte så tillfredställande så nu har jag precis ätit lite mjölk å flingor! De var nog de godaste under dagen!men jag är så trött så trött. skulle vilja ha en kaffe latte...eller en kaffe kaka?
Nä nu får de vara färdig ätet!
Imorgon är jag ledig ..hoppas på sol=)
puss å kel trevlig helg!

image127

Vilket fynd!!!

Har nyss varit och köpt en soffa som jag hittade på blocket!En solsta 2-sits bäddsoffa från ikea för bara 500:-, ny pris 995:-..En .Exact likadan soffa som jag hur som helst hade tänkt köpa till ny pris på ikea!!Känner att jag gjort ett klipp=)
Liten, grå å  aldeles lagom!
Nu ska jag flytt packa ännu mera...aldrig tar de sluuuut.

image120
Tänk er den med massa kuddar och filtar!!De kommer bli så myyys=)...

image121

Niklas hundvakt- Mia mys kväll med karin!

Gossip Girl, Desperate House wives, popcorn, Karin , Doris och Donna. Behöver jag skriva nå mer??

image119

tisda::kort dag=)

Jobb 11.30-15.00...sikken guld skön dag=)..Helena kom till jobbet när jag slutade , då gick vi och provade hennes bröllopsklänning...shit så nervös ja va när hon provade men den va ju skita fin ju!Å helena var oxså nöjd det är ju det viktigaste!Sen gickl vi och provade lite Bhar att använda under klänningen...Vi hittade massor!
Bokade även tid på presenta för en ansiktsrengöring..har svårt att hitta sköna produkter att rengöra mig hy med så ska dit å få lite analys!sköönt att bli ompysslad!

image118

Lill hjärtat!

Idag har Donna börjat löpa....hon blir lite udda då å idag har hon legat på min fåtölj sedan vi kom in från kissrundan vid lunch...Samma ställe,sammaposition å inte ens kommer hon in till köket när jag lagar mat!vi kvinnor har de inte lätt....image117

inge Bakis=)

hihi...vilken kväll de vart...Ida hade gjort en jätte god vegetarisk lasange....jag sa att säg inte vad som är i  för annars kan ja säkert inte äta den...de visade ju sig att hon hade ju satt svamp i vilket jag hatar men de var fin fin hackat så jag kände då inte av de=)!
Årets andra fylla gick ju bra -...blev full på en halv vinare å tre corona!inte illa...bra att man inte tål så mkt nu annars kan jag dricka tills jag stupar...Festen var jätte rolig blev kvar till efter ett sen gick vi på olivers...lagomt mkt folk å MKT bra musik=).....jag som inte skulle dansa gjorde inte mkt annat än de..sen drog vi på max å fetade oss.....shit va man blir fet av att supa...alkohol innehåller ju sååååååå mkt kalorier å sen max mat åså bakis mat....jag känner mig fet och uppsvullen idag å jag har faktiskt gått upp typ 2-3 kilon sen igår....de e ju Knas....blir jogga till veckan=)
Har ju sagt att jag vill gå upp lite i vikt efter min depresions viktnedgång...men när kilona väl visar sig på vågen så får man ju panik!Varför kan man aldrig vara nöjd med sig själv??
aja vem har sagt att livet ska vara lätt?..nu ska jag krypa ner till Min bakis Niklas som ligger i soffan å åar sig=)

image106
 

   

Pilsner å Vin!

Shittan Brittan!!!!Ikväll blir de fest!!!!!!!!Jag har har inte druckit mig full sen januari i år då ja blev knall full kommer inte ihåg nå å bestämde mig för att vara nykterist ett tag...har nu hållt mig i snart 4 å en halv månad som sagt men vara ut på krogen har jag fan inte varit sen innan julafton!!!De är GALET!!!!!!!!!!!!!känns lite spännande men jag är så trött så har just druckit en jumbo kopp med afrikanskt kaffe=)Gott gott!
Snart blire på med fin skorna som jag just kommit på att jag glömt på jobbet!,..........damn..........får se om man ids gå förbi innan vi drar på middag hos karin...ikväll blire lasange kväll!vi ska fira Ida och evelina som fyllt/fyller 25 år gamla--
Ida är uppe en vecka från dalarna och Eve har kommit hit från kalix...saknar båda så ska bli kul att ses å träffas lite å ha skoj!....nu ska jag sussa lite innan sminket på börjas.....todilooo

image105 Ikväll dricks det Corona och Vitt vin....men bara lite=)

Vilken underbar dag=)!!!!!!!!

Idag har jag varit ledig!!Ja eller ledig e inte rätta ordet.Jag syr en bröllopsklänning till helena på Cubus....
Vaknade iafl halv elva skönt å utvilad!Började dagen med en gröt som jag gör åtminstonet varje vardag=)
Sminkade mig.........Då ringde*pip* och sa att jag hade fått *pip*..........JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gud så glad jag blir sa jag=)!---dagen kunde inte börja bättre...Ringde runt mina närmatse vänner å släkt å berättade nyheten=)!!
Alla va lika glada som jag SEn gck jag å fixade telia vänner på Geab house teknade 2 år avtal å fick därmed 300 att köpa va ja ville för..för de fick ja en bluetoth sak till datorn för 399:- och 2 MG minnes kort!Inte illa va??
sen vidare till karins jobb och sy sy sy......... kl 14.30 skulle sofi komma förbi som ska hyra min lägenhet vi skulle fixa papper och kontrakt med Jogn min hyresvärd...åt lite te å mackor innan de!
Sen bar de av mot stan...på väg mot H&M stötte jag på Martina och Lucas...Sötaste morsan på stan med VÄRLDENS
goaste son...jag riktigt älskar han...kunde inte hålla mina händer ifrån han så dom fick följa med mig på systembolaget ,lucas i min famn=)

image103
Gulle fjun!!!!!!!!!

Sen bar de av tillbaka till Karins jobb och fortsätta sy..men se så roligt där va ju IDa!!Ida go i love U!!!!
HOn och karins som assistans håller på att göra ett täckte, hur och till vem kan jag ju inte avslöja=)!Men hon måste ju ta patent i de=)
Klänning syandet gick väl hyffsat idag fast mot slutet blev ja trött så trött så då gick allt bara knas..Då kom Elli med fika..En apelsinchoklas biskvi fick vi med te!Mumma var det!Sen gick jag hem till babay och lagade mat. Idag åt vi fläskfile,ungsbakade potatiså morötter med peppar sås...så himlans gott och så för första gången på ca 4 å en halv månad så har jag druckit alkohol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Köpte hem en flaska rött för att fira den här underbara dagen..Känner lite av den nu måste jag säga. Skriver lite knas..haha...snart ska vi gå på morgondagens öl..de kan vi unna oss tyckte Niklas...eftersom en öl inte har rört min mun på 4 mån (förutom alkoholfri)  så säger jag inte nej=)..........Nu ska vi mysa på!!!!!!!!!!

image104
mkt mkt mkt gammalt foto...............

En lunch utan doggies!!!!!!!!!

Är så van att nästan kliva på Donna när man komemr hem på lunchen för dom vet alltid på nåt sätt att de e jag som kommer in genom porten och när så då ligger hon å passar på mig när jag kommer in=)!........
men idag var de ingen hemma när ja kom hem på lunch.....Niklas hade åkt å hälsat på sin syster i fälltträsk och tagit med våra hundar!Vi ska nämligen vara hund vakt nästa vecka till deras valp Eddie så jag tyckte de kunde vara en bra ide att dom träffas innan dess...Mina hundar tror ju att dom äger världen å alla....Men saknar dom gör ja!
Tänkte lägga upp ett litet klipp på Donna å TIngy när dom vill leka med en innebandy boll som ligger vid mitt ansikte=)!!

kommer snart....

Asian kitchen

EFter en helt totalt sönderkörd dag så va ja så trött att jag orkade bara inte laga mat!Så jag ringde baby å sa att ikväll bjuder jag på middag=)!
Sist vi var på asia åt jag tandori kyckling som va okej god men Niklas åt VodooBeef på het tallrik med stekt lök,gurka å tomat å den va ju bara såååååå god=)Så den tog jag ikväll!Mätta och belåtna är vi då!
Har en "tung" arbetsvecka denna veckan så inte så mkt bloggning som hinns med mest bara work=(=(...vill vara ledig imorrn!!!!!!!!!men neee....
Nu ska vi se på lite inspelad vcr..Pöss

image98 image99

image100 image101 image102
Voodoo Beef                      Shanghai Beef                   Och deras otroligt fina glastak
                                                                                som jag blev impad av!  

Mumma!!!!!!!!!

Fet och uppsvullen känner man sig..Idag har min lunch bestått av en kanel bulle och latte från pressbyran, middagen bestod däremot av gröt och äggmacka...Men har precis kommit hem från goa Elli där vi har fikat av hennes goda blåbär/hallon paj,plus att jag hade bakat med mig en kladd kaka å köpt med grädde som är ett måste=)!
Dessutom var Ida back in town å bodde hos Ellinor så de blev en tjej träff med fika, Uggly Betty och D H!
Precis som de ska vara på en tisdag...mys, gott å vänner=)..
Så här gott åt vi!

image89

image90

Sen hade Ellinor även fått hem sin lilla valp Maja!!Hur söt och go som helst!Innan Maja har hon redan min favorit hund Alma. Söt å Go som en ängel=)...ännu sötare var dom ihop!

    image93

Kan man vara nå goare!?!?!!=)Å kolla in bebbe magen!Så jävla len..................=)



Nu en dusch!Sen sova...God natt

Jag är kass!!!!!!!

Jag bara kan inte gå på stan utan att inte inte köpa nånting!!!!jag blir helt knäpp måste HA ha å ha!!!
Fyndade iafl en röd kofta å ett par mönnstrade legging på Gina tricot Rean....Sen fyndade jag två tunika/klänningar/långa linnen på H%M...Jag älskar långa tajta toppar och linnen för det är de enda som sitter någorlunda bra på min kropp...Sen gillar jag djur mönstrat så blev två styckena av de på affären där för endast 98kr styck så jävla billigt!!!!!!!!!!Gotta have it!Gotta love it!image88

Morgonstund har guld i mun!

idag börjar jag kl 11.30..De betyder alltså att jag fått sova ut=)..shiit vad jag älskar att sova!!!!!!!!
Ska göra en bamse frukost nu med gröt å grovt bröd!slutar nämligen kl 15 är typ bara lunch avbytare men har ingen rast så äta bör man annars dör man...eller så dödar ja nån för att jag blir grinig av hunger!
Tycker om att börja sent..man kan bara gå runt se på tv slappna av ......börjar jag kl 10 som jag gör vanligast så e de stress..sminka sig på tio min äta göt kissa doggsen å fixa håret om det än hinns..är väldigt morgontrött så man måste låta mig vara ifred ibland!Men nu ser ja att kl börjar ärma sig halv tolv å ja måste äta å kissa doggsen!

image87

känns bättre nu!!

Fick ett sms av go A-K...E sugen på en promenad stod de??!!ja visst e ja de sa jag!Så vi har gått en runda runt sjön som vanligt! Blåsigt idag så de va kallt....brrr....
Jag hann ju inte äta middag innan vi gick så nu står de pasta på spisen till de blire vegsnitzel och beasås!Super gott är de=)
Ikväll blir det mys med hundarna åså Hundra höjdare kl 22!kanske lite packning om ja hinner!puss

.........

Idag är jag sur,ledsen,grinig, gnällig och bara allmänt less...=(

söndags prom..

Fick faktiskt sova ut idag..Jag slapp nämligen hämta fyllisarna igår för jag orkade inte vara vaken tills dom ville hem=)
Drog upp Nicke ur sängen kring ett..åt go frukost nybakt bröd och the..fast Baby var så bakis å ville inte äta haha..
Sen drog jag med han ut på en promenad.Vi Gick och och inspekterade området dit vi ska flytta..De är fett bra..
Finns badstrand,grillställe,utomhusmöbler ,volleyboll strand och boul plan eller va de nu heter..Vi släppte humdarna som sprang löst , helt galna var dom..senlyckades vi även se nåt som simmade i vattnet..Kanske en bisonråtta eller vem vet kanske en bäver??haha om vi nu har sånna här i luleå , i do know?!

image86
Planen var iafl att promenera runt malmudssjön men efter att ha busat loss med hundarna vart vi trötta å ville hem
Väl hemma blev jag sugen på glass,Niklas även så vi gick till ett glassstånd i stan å köpte mjukglass med go strössel!.Nu är vi hemma och jag sitter å drömmer mig bort i Ikeas värld...Tänker på alla nya saker ja ska köpa till lägenheten!!!Längtar.......

helt slut!

Hujja..de här med att flytta är ju helt värdelöst!,,,packa packa å packa..ja är ju en riktig samlare oxså..så nu ska jag fan passa på att slänga saker!!!men de går framåt!vi har gjort en deal jag och Niklas..om jag packar ner ALLA saker,prylar, kläder så slipper jag bära /flytta några kartonger=)..de tyckte jag var en bra deal me tanke på att vi kommer att flytta till 4e våningen utan hiss=)!men de e de värt med utsikten vi får...wiehiii...nu fortsätta!!kram
Tur man har Radio Seven!
www.radioseven.se

blääääää....

Åter tillbaka till jobbet...de kändes tungt nu när man varit ledig nästan hela veckan..men de gick iväg.
Fick sötnos att köpa mig en nygrillad kyckling från obs idag...till de gjorde jag en hemma gjord potatissallad=)..de va mumma....glömde göra brödet i ugnen till maten så den ligger å svalnar nu=)...

image85
ikväll ska jag börja flyttpacka...när man äger saker för ett hus i en liten etta så kan de ta tid=)!
Baby är och har "kidnappat" Ida för hon har nyss fyllt trettio så hela bandet är i fälltträsk och grillar å super!
Själv åkte man på att bli taxi driver inatt kul kul=)hahaha

fredags kväll i mekhallen!

Ja vad gör man inte för sin älskling...kill kompisarna är å mekar bilar och jag tvingar han att sitta hemma och mysa å gosa med mig hela dagarna så idag kväll för att göra han glad så for vi till rutvik och hälsade på Tommy som var med och repade på en Ford Mustang...heeet skulle den bli=)..inte klar alltså...men jag och donna lessnade rätt snabbt å ville hem...

image81
Niklas och Tomas

image82
The Car...Mustang Sally now baby...tralalalalallalala

Kvällen avslutades med en stor kopp the å hårdbrödmacka med präst ost=)!...bara för att de va gott!!
image83 image84
God Natt...Work imorgon igen...

Familjen gooooooooo..

Ikväll blir det mys för slanten...
image80
Keligare hundar är det svårt att hitta=)..

Just ja!!!

BoogeyMan 2 filmen söööööööööööööööööög...............

image78
Hyr den INTE!

What to Do??

Idag var Niklas undervattens bilder klara...haha inte så värst bra bilder men dom fick duga!!De var ju ett äventyr för han..Nu har vi kommit hem å vette fan vad man ska göra!kanske lite inlines??jag skulle behöva sola lite oxså..känner sig som en snögubbe brevid Niklas!
Ikväll blir det iafl tacos med quorn färs...godare än vanlig köttfärs!havent u tryed it..DO IT!

Fredag!!

Upp tidigt vart de idag..baby fick draaa mig upp ur sängen... väl uppe blev de en dusch sen sminkning, gröt åså sku vi båda iväg på möten!Hade en mkt trevlig efter middag med en mkt trevlig kvinna!vi var och avslutade mötet med en lunch på Trend cafe de va super gott!Sen for jag tillbaka in till stan för att möta upp sötnos på en glass dejt!!
De var kallt ute och ännu kallare var min tvister glass...men satt brevid kärleken så då kan man ju inte bli mkt annat än varm=)

image74

image75

Efter sol och kärlek kommer glass!!!=)..................mumma!

image76image77
..We just LOVE ice cream in tha sun!!!!

Torsdag..

Tråkigt väder..vaknade på fel sida..lite små prumpen=(..
Dagen till ära spenderade vi iafl fall med att först få reda på att lägenhetsbytet blivit godkännt=)!Wieieieieie
Så då var vi och skrev på nytt kontrakt....jag glömde mitt leg hemma så fick jogga hem fram å tillbaka HELT död vart ja..sen gick vi till hemtex och köpte ett extra långt kuddfodral till min nya extra långa kudde jag köpte igår!KÖpte faktiskt två kuddar som var helt magiska!jag har sovit som en prinsessa=)....
Sen efter att ha små tjatat lite på varandra eftersom ja har varit lite lätt irriterad idag så gick vi och tog en fika på underbara Mat & Prat!En stor kopp the och en kladdkaka med grädde...fy fasikens så gott det var å sen blev jag på gott humör igen=)..då blev baby glad oxså!
Efter de var vi och hälsade på goa Anna-karin på bik bok..hon hade himlans roligt åt mitt inlägg jag skrev igår när ja druttade på rumpan haha...
sen gick vi och gjorde en intressant flyttanmälan på luleå energi...jisses vad de är arbete att flytta!men de kommer de att bli värt...Den finaste fräschaste trean på malmudden har vi fått......Längtar tills vi flyttar=)

image73
Jag och Niklas på Mat å Prat..

Resume av Boogeyman

Efter en kvart av filmen insåg ja ju att den här filmen har jag ju faktiskt redan sett!Men de gjorde inget för de var så längesen så jag kom inte ihåg så mkt!...Niklas tyckte att den var ju faktiskt riktigt bra det tycker jag oxså så ikväll ska vi se tvåan.Vi får se om de är lika mkt spänning i den=)!

Skräckfilms kväll!!!!!!!!!!!!!

Moahaha......pommes!!Ikväll har jag hyrt boogeyman 1 och två!!Jag och baby har krypt oss in under täcket med en skål popcorn och cola light!!Resume kommer latah!!!!!!Av ettan alltså..

image72

Två blöta hundar!

Allt eftersom snön har smält har hundarna och jag dragit in mer och mer sand och grus!Man har riktigt kännt hur skitiga hundarna varit så idag fick dom följa med mig in i duschen=)!

image70
Donna tyckte att hon kunde torka av sig på min rena nya soffa..ingen bra ide alls säger jag!!!

Men vaère????????

MAn är nybörjare på inlines...ser ut som en liten bambi på hal is när man åker runt på denna ostadiga asfalt med gropar och grus över allt!!!! Men vad faan...måste alla glo på en när man åker runt och kämpar sig fram svettig och fumlig!!!JAG ÄR NYBÖRJARE!!!!!!!!!!!!!!!!Okej?...leave me alone...
A ja,första varvet runt sjön idag..gick rätt okej tungt som bara den men jag tog mig fram...men....ett stort MEN..
Sista biten hem är det nedförs backe..jag tar mig an backen det rullar fort som fan..ööööh hur fan bromsar man??
Jag testar slalom åkning bromsen och placerar mina fötter som ett V..inte fan gick de känner paniken när jag ser alla bilar närma sig!hur fan ska de här gå till tänker jag snart är jag ju ute på bil vägen..aaaaaaaaaahhhhhhhhh..just ja det finns ju sak på höger fot som man ska bromsa med..försöker mig an på detta sätt när jag plump faller på rumpan..mitt på vägen kollar mig omkring ingen såg mig..hehe Yes!...nä det här med att bromsa är inte lätt...men övning ger färdighet så imorgon ska vi ut igen!!!!

image69
Kanske borde jag köpa hjälm och skydd?!?!=)

Onsdag!

Dagarna bara rullar iväg....Igår var ingen bra blogg dag...Batterierna i kameran tog slut och jag mådde dåligt...hade så så ont i magen så låg mest å kvedde...men idag efter flera goda timmars sömn känner jag mig redo för omvärlden!!
Idag ska vi ut å fixa saker..vet inte vad än för baby är å fikar med tomey la gun...Men när han kommer hem, ska ja vara klar å fixad så måste sätta på ett kål!

Donna var så trött imorse att hon burrade sig under ett gäng med kuddar och somnade där...mitt hjärte gull!

image68

Idag mår jag jag dåligt=(...usch

Efter hamburgaren igår har min mage inte riktigt stått helt rätt till....känner illamående å inget direkt mat sug..hoppas bara jag inte åker på magsjuka el nå.....
Imorse vaknade jag upp med världens träningsvärk frånigår..fy faan att de kan ta så mkt så fort...vi skulle åka idag oxså tänkte vi men nu regnar det ute å jag mår pyton så vi får se kanske senare ikväll...idag har vi iafl varit å hälsat på niklas far med damen irma...dom har å två små hundar så dom gick löst på varandra...nu e jag trött å bara måste vila...........synd om mig=(.

image67

Niklas rolig=)

Efter mkt bilandes hit å dit for jag och Niklas till JV grillen och tog en "nyttig" burger!!!För att bränna bort kalorierna så tänkte vi att nu inviger vi våra inlines...shit de e ju mkt svårare än det ser ut ....tog oss en runda tungt som fan i benen..väl framme vid dörren är vi stolta över attt inte ha ramlat....hahaha...ta i trä..Niklas tar ett steg upp å ska låsa upp dörren när....BUMS!!!hahaha skrillan rullar iväg å Niklas därefter hahaha de va de roligaste jag sett...Aj aj fick han men jag fick mig ett gott skratt=)

image66

Baby is home again!!!!!!

Brun, het...och min=)!!!!!!Familjen är hel igen, kunde inte kännas bättre....HUr vi ska spendera våran dag tror jag nog ni alla kan gissa=)

 image64

Hundarna blev som galna när husse kom hem, ska bli skönt för mig att någon annan kan leka med dom oxsåheh
image65

Efter lite kel å mys...har vi just tagit oss en riktig svensk fika som sötnos har saknat...inte bulla å saft nej,..de blev ostmackor och te!Nu ska vi bege oss ut på stan och framkalla lite undervattens bilder...jag är mkt spännande på att få se en del av afrika som jag aldrig sett!!!tingalong...!!

Det spritter i hela kroppen!!!!!!!!!!

Men nu är han hemma!!!!!Jag ska hämta upp min snutt på ett tag jag är nervös känns skita skumt!Han är ju min älskling å vi har ju varit tillsammans i evigheter men vi har aldrig varit ifrån varandra i 4 månader. Ska bli galet att ses igen..Kommmer att svimma av lycka=)..kanske gråta vi får se!Tänkte åka på tio...=)=)=)=)=)==)image63
Crazyy

Söndag

ingen riktig söndag utan la inc........jävla hockey match...

image62

me soo trött!

På jakt efter grillad kyckling tog jag nu bilen å for till kvantum, Det första jag hittar e ta tre ciabatta för 20kr!Jag som älskar grov ciabatta klippte till..Gick runt å sökte efter min kyckling, ville helst bara ha typ en klubba men de fanns bara hela kycklingar så köpte en youghurt ist!Blev ingen riktig middag idag heller utan de blev bröd med korv på en kopp the å min favorit youghurt med smak av hallon!Den är rätt dyr men bra för magen...finns i smakerna hallon och blåbär, de e mina favoriter men finns även i vanilj..har ni inte testat så gör de..Den är dock inte för dom som gillar söta smaker......

image61Nyttig och God.

Orangee??

Har i brist på annat suttit å målat naglarna..vill ju bara att tiden ska rinna iväg!!
ska strax ut på en promenad med anna-karin..vi ska gå till björx åså ska ja låna mammsens bil så jag kan hämta Niklas imorgon..Solen som var så gul å strålande har nu gömt sig bakom stora gråa moln..hoppas vi hinner dit innan de börjar regna???

image60

Jag har mixtrat å blandat nagellacket själv..lite oranget vitt??Blev inte riktigt som jag ville, får mixtra vidare latah!
Nu måste jag börja bege mig!!!

Baby`s comin homeeee

Just nu sitter älsklingen på ett flygplan på väg hem från afrika till sverige! Jag undrar vart han befinner sig nu?Saknar han otroligt mkt..kan inte riktigt förstå att han varit borta i 4 MÅNADER!!!!!!!!!
Imorgon kl 14 ska jag hämta upp min snutt på kallax, de ska bli sååååå myyyyyyyyyyys...

image59

Latat på Floraskullar..

Eftersom jag inte äger vare sig balkong eller altan så måste man ju gå till nåt grönområde för att sola sig...Tur jag bor i stan, tog hundarna med mig å gick ovanför mig till floraskullar..där lekte vi å solade till solen gick baki moln, då gick vi hem=)..men ja fotade en massa...här e lite härliga foton på mig å mina doggs;



modekatastrof!!!!

Its a big NO NO för mig........men idag har jag gjort de!!!Jag har tagit på mig va som helst!..jag har blandat randigt med med mönstrat..aaaaaahhhhhhhhh. Skär när ja ser mig i spegeln.Men de är dags att jag tar mig ut ur matcha systemet, Jag har nämligen en ful ovana att matcha allt!Tröjan med sjalen, sjalen med ögonskuggorna som ska matcha läppstiftet som ska matcha trosorna som ska matcha bhn som ska matcha skorna..ja de tar en evighet..men de är en vana för mig att matcha allt så de går snabbt men folk tycker ju jag är knäpp!!
Så så här galen blev jag idag;

image42

Att jag gillar väskor är nog en underdrift..

I jakt på den försvunna nyckel tog jag å sökte igenom ändå kanske bara hälften av min väskor som befinner sig i lägenheten..tog evigheter å hittade inget annat än läppglans å toy=)!...

image41
jag jagar vidare................................................

Guten morning!!!!!!

Alltså allvarligt!!!!Hur jäklans söt och morgontrött kan man vara????de här är min favorit foto på Donna när hon e ny vaken=)...puss

image31

Idag strålar solen ute som vanligt!jag har ingen balkong eller terass de suger...ingen bränna blire på mig på ett jag..tänkte fara å hälsa på mammas  i hus men nyckeln e borta..slarver majja som ja e tänker alltid .."jag lägger den här så vet jag vart den e"..men eller hur....Borta!
Nu frukost..sen söka

En tråkig lördag

Nää....mkt roligare än så här blev de inte ikväll!..MIddagen bestod av hårdbrödmackor med ost på och the.
Sedan har jag försökt städa, organisera lite innan flytten,sortera se på tv å samtidigt hinna med lite blogga.
Nu ska jag lägga mig till sängs, lösa lite korsord å kanske läsa boken jag fick av ida när ja fyllde år.
Eftersom Niklas kommer hem på måndag så e jag så himlans pirrig och uppe i varv av funderingar å tankar så har somnat krin 03 varje natt nu snart å att jobba på få timmar e ingen hit!Vill att dagarna bara ska rinna iväg nu innan Snoddas kommer hem så ska lägga mig i sängen tidigt idag å imorrn sen är de ju MÅNDAG!!!å då kommer han hem=)...Puss god natt



image39
Just chilling.....................

Tradera!!!!!!!!

Shiit vem kunde tro att jag skulle bli ett tradera fan!!!de e ju fan nästan roligare än att gå på stan=)!!!
Efter att ha blivit blockad för typ 4 år sen när ja som ny inte förstod mig på hur de fan fungerade så har de legat på hyllan!!Men efter ett besök hos min kära granne Frida Ö som dessutom säljer grejjer där hela tiden så har ja nu blivit ett STORT fan!
hittils har jag köpt ett par inlines för 145 kr;

image34

Ett I.D puder foundation som alla snackar om!!!Å den va ju super duper bra!Å helt rätt färg för mig=)..a`249kr;

image37

Till den måste man ju givetvist ha en I.D Flawless borste eller kabuki borste, jag valde den här för 62kr;

image35

Just nu har jag lagt bud på dessa små påsar som ja tänkte sätta mina halsband i..Less på att dom blir fula när dom hänger å svänger! 14 kr ligger dom på idag, slutauktion imorgon..

image36

Sen hittade jag även den här saken till mina örhängen...VArför äga hundra par å låta dom ligga i en hög å sen glömma vilka man har??Nä exakt..därför har jag budat på den här Display för örhängen saken!.Den auktionen leder jag nu på 85kr.

image38
När jag förlorar auktioner blir jag arg...jag är en dålig förlorare i spel..tydligen i de här oxså=(..prump!!

Rött Hår eller Icke?

Hittade även den här bilden på mig å baby från förra sommarn....kanske ska man färga tillbaka till rött hår el???
What u Think??

image33

hahahaha

satt å kollade igenom lite bilder medans jag pratde med syster yster på telefonen..hittade detta foto på mig å Donna..
Så här kul hade vi en afton när syrran va å hälsade på..våffeldagen tror ja de va hahaha lite att göra kanske??

image32


Hujja....

ÅÅÅHHH jag är så trött!har haft så ont i huvudet hela dagen å jobbat...de suger...på de har jag jobbat med höga kilklackar så mina ben har oxså ont nu!Men vill man vara fin får man lida pin...

image30
Men dom är ju så så sååååå snygga=)!!!!

En stjärna är född!

JAg avundas folk som har utstrålning!!!när ens personlighet bara lyser igenom eller så är man bara så himlans vacker eller snygg att man bara automatiskt måste kolla på dom!!
Kan ofta finna mig studera andra människor. Folk man känner och inte känner..Hur dom är som personer om dom gör sig värdig sitt själförtroende osv....Finns inge värre än människor som går runt å bara tycker att dom är så jävla snygga!Ja visst dom kanske är de men att dryga sig över de gör den personen så så oattraktiv..
Idag kom det in en tjej på jobbet kring tonåren! inget smink, långt små lockigt mörkblont hår. Så jävla söt å så himlans rar...så ung och så framåt precis som ja ville vara i den "tiden"...Själv finner jag mig själv väldans blyg, smått osäker över de mesta i mitt liv..hur man ser ut ,hur man är, hur andra ser på en....aldrig är man nöjd...tur jag har min snoddas som stöttar mig alla de värsta dagarna!!!
Men en  person som jag alltid sett upp till innan jag ens lärde känna henne mycket pga hennes enorma utstrålning och goa personlighet är denna kvinna;.....A-K
image29
Anna-Karin
(Du har alltid ett leende på läpparna å du gör mig så Glad!!En vän som du borde alla ha...)

Beach 2008 eller tomtemor lagomt till juul!!!!??

Kunde inte riktigt bestämma mig hur "nyttig" jag ville vara idag=)så köpte så jag har att välja!!!!

image28

Virrig!

Att vara en fattiglapp samma dag man betalat alla räkningar..SUCKS!!!!Kan ju bero på att jag utnyttjat min kreditkort lite väl hårt=)!,...
Har i veckan levt på gröt till frukost,flingor mjölk å två hårdbrödmackor me the till lunch och sen även gröt å hårdbrödmackor till middag!Så idag lyxade jag till de med fullkornspasta,kyckling å curry sås!!
Eftersom ja lagar mat samtidigt som jag skriver här så har ja naturligtvist brännt såsen i botten på kastrullen!
River ner mitt knivställ när ja ska ta en kniv..klipper upp min tranbärs juice så de skvätter över hela mig!Sist men inte minst farligt så glömmer jag som vanligt att stänga av spisen som står på högsta värmen!!!a ja en vanlig dag i mitt flumma liv!inte mkt som går rätt till när man e trött=)!..nu äta!!!!!!!!!image27

Hypokondriker!???

Jag har en knöl bakom nacken som jag ibland känner. Idag känns den och den gör ont..Tror å har alltid trott att de kan vara en tumör=(...fast ingen som någonsin trott mig. Kanske borde ta upp de med min doktor. Har ibland en som sitter under hakan eller kanske e det densamme?bara att den förflyttar sig...ja vem vet?Tråkigt bara om man skulle "drop dead"...men om så fallet skulle ske så vet ni ju varför=)!Åhar du en knöl så kanske du borde kolla den upp!haha..
Jag är konstig ibland...

image26


.

Jag ger UPP!!!!!!!!!

Fy fan för att städa!!!!Damm över jävla allt!Tingy kiss.....kapar av snoppen på han snart om han inte slutar revira!!Någon som har nå råd???
Aldrig mer städa. De får Niklas ta över när han kommer hem! =)
Har fem maskiner kvar att tvätta...Men efter en promenad med hundarna för att kika på min snart (vår-min å Niklas) nya lägenhet på malmudden så är jag nu såååå hungrig!!Tinar upp en veg gryta med fetaost i den är super good!!!

image24
Så här söt va Donna i vår löven=)

image25
Om vi blir godkända av lulebo så får vi en lägenhet vid malmuddsvattnet och balkong med kvälls sol..=)FETT!!!

Saker över över allt!!!!!!!!

Jag har för mkt av allt!Men ändå har man ingenting å vill bara köpa mer!!!Aldrig nå att ha på sig trots tre fulla garderober å källar förådet fullt!20 kuddar men ingen som är skön nog att sova på!Men kan ju inte kasta dom osköna för de kan ju vara sköna ibland!50 par skor!Hälften ute för flera år sen!Men måste sparas!för snart e dom ju inne igen!!
Men asså allvarligt kasta å köp nytt!!!!!!!!!!!..eller...hm...joooo...nääää...ångest...

Miss my Boooo......

Är heeeeelt omotiverad!solen skiner ute men orkar inte gå å bara vara ute! måste städa har hittils flyttat på några glas...suck....vill att livet ska gå tillbaka till mitt normala..vill att min kärlek kommer hem nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..
image21

Maj maj måne jag kan lura dig till skåne!?

idag är det första maj!tänk va fett om man kom på värsta skämtet!Tyvärr är jag sämst på att ljuga men rätt bra på att bli lurad=)!
Har nyss varit runt på stan å sökt små plastpåsar som man kan "zippa" igen..finns ingenstans!Däremot köpte jag en skurborste för knästädning, lite godis åså Lokas nya mineral vatten. Har ni inte smakat dom nya smakerna måste ni göra de nuuuuu!!!
Igår köpte jag Röd grape å dagen till ära köpte jag Loka likes asia med smak av Grönt te å vit persika!!Så smaksens!BUY!!!!!!
image20
22 grader i fönstret!Donna ligger å sover i solen å jag måste börja städa.....

Strålande sol!!!!!!!!!

Shit!!!!att vakna upp till sol å värme är fett kul!!!Glida runt å rasta hundarna i bara linne är så så skönt!!!att det sen ligger snöhögar över allt är bara att ignorera. Tänker på min Snoddas som är i Afrika där de e typ 40 grader varmt, fick sms där han skrev att han låg i polen å pressade. I fyra månader har han snart varit där. Iklädd lång byxor å skjorta på lektionerna ger inte direkt någon bränna så nu pressar han! Kanske borde ja då besöka ett solarium!!hatar att vara blek!..Aja...dagen idag består tyvärr av stora högar av tvätt som ska bli rena å ett hem som måste sopas!!

image19
(Baby in Afrika..)

Ett år sedan!!

Saknar min Boo så mkt!Satt å spanade igenom bilder från valborg förra året å hittade jag å min Snottas!
Baby hade spelning på kåren!Groupie som ja är ville ja ha ett foto på oss tillsammans!Pga aldeles för mkt alkohol intag så blev de lite halvt å med lite grimas!!!
image17

Men roligaste va nog ändå att jag kom ihåg att Niklas faktiskt testade min brun utan sola för första gången!
hahaaha så här blev resultatet=)!
image18
Lite fläckigt å lite annorlunda!mén...!!!!=)Notera att vi matchar kläderna!PINK!

Mia

Mina hjärtan och jag.... Mitt liv med Sambon Fredrik, våran dotter Emilia och chihuahuorna Tingy och Donna.

RSS 2.0